Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne și pilote   /   Set pilotă și pernă   /   Set pătură și pernă pentru copii Comfy 90x120+40x60 cm pe tot parcursul anului

VÂNZARE INCHEIATĂ - Set pătură și pernă pentru copii Comfy 90x120+40x60 cm pe tot parcursul anului

Achiziționarea unei pături este importantă, o umplere adecvată a lenjeriei de pat contribuie foarte mult la un somn mai bun și mai confortabil. Setul de pătură .. mai mult

Prețul nostru: 131 lei
Rating
4.7
28 Rating

Set pătură și pernă pentru copii Comfy 90x120+40x60 cm pe tot parcursul anului

Achiziționarea unei pături este importantă, o umplere adecvată a lenjeriei de pat contribuie foarte mult la un somn mai bun și mai confortabil. Setul de pătură și pernă Comfy este echipat cu tehnologia DACRON® 95°C. Produse din această linie Comfy sunt potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Aceste umpluturi sunt fabricate sub control strict, ceea ce garantează cea mai înaltă calitate. Este fabricat din materiale care sunt inofensive pentru sănătate. În producție sunt utilizate tehnologii inovatoare, datorită cărora structura fibrei este mai puternică și excepțional de rezistentă la temperaturi ridicate.

Umplutura pentru lenjerie de pat este certificata si de asemenea certificata de OKO-TEX STANDARD 100. Umplutura din poliester Dacron 95° permite spalarea la 95 de grade si uscarea intr-un uscator fara a deranja structura fibrei.

Umplutura de pat este frumos modelata si isi pastreaza forma pentru o perioada indelungata chiar si dupa spalari repetate la o temperatura foarte ridicata. De asemenea, își păstrează moliciunea. Forma nu se schimba nici dupa mai multe spalari, ramane aceeasi.

dimensiuni:

- pătură: 90 x 120 centimetri

- perna: 40 x 60 centimetri

Opțiuni adiționale: set pătură și perne
dimensiune pernă: 60x40 cm
dimensiune pături: 120x90 cm
Anual perioadă: tot anul

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
28 clienți care au
apreciat acest produs