Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne și pilote   /   Pilote pentru copii   /   Pătură Evolution - 140x200 cm

Pătură Evolution - 140x200 cm

Conform statisticilor, ne petrecem până la o treime din viață în pat. Lenjeria de pat Evolution vă va ajuta să faceți aceste momente cât mai plăcute posibil. .. mai mult

Prețul nostru: 1 103 lei
Timpul de expediere 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
3
1 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31896-0 Pătură Evolution - 140x200 cm
1 103 lei
1-3 săptămâni
Cantitate

Pătură Evolution - 140x200 cm

Conform statisticilor, ne petrecem până la o treime din viață în pat. Lenjeria de pat Evolution vă va ajuta să faceți aceste momente cât mai plăcute posibil. Noua colecție Evolution, creată special pentru persoanele care suferă de alergii , este combinația perfectă de tehnologie și respect pentru măiestria tradițională.

Evolon® New Generation, formează o barieră de protecție împotriva acarienilor . Se compune dintr-o structură densă și compactă din microfibre strâns legate, pe care o putem imagina ca cea mai subțire bandă care împiedică acumularea și multiplicarea acarienilor.

Particulele fine ale alergenului sunt prinse sub stratul Evolon® și, prin urmare, nu pot intra în contact cu persoana care suferă de alergie. În plus, structura densă a țesăturii protejează împotriva particulelor de praf care intră în așternut. Țesătura Evolon® asigură o bună circulație a aerului și elimină perfect umiditatea .

Evolon® a primit un sigiliu independent de calitate de la European Allergy Research Foundation (ECARF) . Acest lucru este pentru a ajuta persoanele care suferă de alergii să aleagă bunurile potrivite certificate la standarde stricte.

Proprietăți:

  • Ideal nu numai pentru persoanele care suferă de alergii, ci și pentru toți cei cărora le pasă de sănătatea lor și de curățenia casei
  • Pătura este certificată Oeko-Tex Standard 100 clasa I.
  • Potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului
  • Se poate spăla la mașină la 60 ° C

Material:

  • Material de suprafață: Evolon® - material impermeabil cu proprietăți antialergice, moale și plăcut la atingere, 120g / m2.
  • Umplutură: pene de gâscă de cea mai bună calitate 90% (90% pene de gâscă, 10% pene fine)

dimensiuni:

  • 140 cm x 200 cm
dimensiune pături: 200x140 cm
Opțiuni adiționale: pătură, anti alergic
Anual perioadă: tot anul

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
3
1 clienți care au
apreciat acest produs