ZIUA COPILULUI > reducere 8 % < Sărbătorește cu noi!

Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Nutriție și alăptare

Nutriție și alăptare

Oferta include - suzete fabricate din plastic, non-toxic si de calitate înaltă pentru copii cu vârsta cuprinsă de la 3 luni.


Inele gingivale - care alină durerea la apariția dinților și sunt potrivite încă de 3 luni. Masează ușor gingiile sensibile. Le puteți aplica și un gel gingival pentru atenuarea durerii, sunt fabricate din material plastic,non-toxic care nu conține bisfenol.

Vesela pentru copii conține seturi pentru hrănire și băut, inclusiv boluri, recipiente, pahare si linguri, toate realizate din plastic, care nu contine bisfenol. Biberoanele pentru copii și bolurile reprezintă o categorie, care cuprinde și biberoane moderne de alimentare din otel inoxidabil de calitate superioară. Nu există niciun pericol că se vor elibera anumite substanțe în lichid, așa cum se întâmplă la cele din plastic, chiar și atunci când sunt încălzite la temperaturi mai ridicate.

În acest gama, puteți găsi pahare pentru copii inclusiv cu vârf de protectie pentru a preveni scurgerea lichidul. Anumite biberoane au o tetină de silicon care imită sânul mamei.

 

Total de plată 1 produse

Recomandat Cel mai nou Cel mai mic preț Reducere In stoc

Așteptați produse noi ? Contactați-ne !