Banaby.ro   »   Camera copiilor

Camera copiilor

Aranjați o cameră pentru copilul dvs.? Avem echipament complet pentru camera copiilor. Piese de mobilier dar și seturi întregi pentru cameră. Pentru bebeluși, școlari și adolescenți. 

Primul copilaș în familie este o mare provocare pentru fiecare părinte. Vă vom ajuta cu alegerea de mobilier, lenjerie de pat și decorațiuni. Datorită acestora, camera copilului va fi un mic regat pentru relaxare, joacă și somn.

Deși copii mai mari au deja o cameră mobilată, așa cum cresc, au nevoie în loc de pătuț, de un pat mai mare. Camera începe să se umple cu jucării și hăinuțe. A sosit momentul să îi faceți bucurie cu o piesă de mobilier nouă. Ce ziceți?

Într-o cameră pentru mai mulți copii, se folosește adesea un pat supraetajat, dulapuri mari sau mai multe comode. Diferitele sisteme de rafturi sunt, de asemenea, un mobilier foarte popular.

Nici nu vă dați seama, iar camera copiilor devine o cameră pentru studenți. Fără un birou și un scaun de lucru corespunzător, nu ne putem imagina o cameră pentru un student. De aceea, veți găsi la noi și mobilier atemporal, pe care îl va aprecia fiecare adolescent.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui accesoriu pentru camera copilului sau a unui set întreg de mobilier, Banaby este locul potrivit pentru a face alegerea potrivită. În funcție de nevoile, stilul și spațiul care v-a mai rămas în camera copilului.

Pagina: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 22

Total de plată 631 produse

Recomandat Cel mai nou Cel mai mic preț Reducere In stoc

Pagina: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 22