Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Saci de dormit și port bebe

Saci de dormit și port bebe

Produsele de tip port bebe  au un imprimeu cu diferite  motive in diverse culori predomina cele pastelate. Materialul utilizat este  100% bumbac de înaltă calitate. Sunt de diferite  dimensiuni, marimea  S este potrivita de la naștere până la greutatea de 6,4 kg (aprox. 3 luni) și L de la 6,4 la 9,1 kg (3-6 luni).


Sacii de dormit pentru copii sunt realizate dintr-un material impermiabil rezistent la vant. În interior este utilizat un strat de lana merinos cu microfibre. Sunt potrivite de la naștere până la vârsta de 3 ani.


Pentru odihna sunt potrivite si păturile pentru copii în nuante  mai mult pastelate. Sunt realizate din material dublu față-verso din lână si cu un finisaj anti-scamosare. Paturile pot fi folosite în carucior, scaun auto sau pătuț. Acestea se pot spala in  mașinăde spalat rufe  la 40 ° C.


Husele pentru landou sau carucior sunt de obicei universale, au o parte de vară - din bumbac și o parte de iarnă -  din lână. Ele absorb umezeala, sunt poroase și hipoalergenice și sunt disponibile în diverse nuante.

Total de plată 19 produse

Recomandat Cel mai nou Cel mai mic preț Reducere In stoc

Așteptați produse noi ? Contactați-ne !