Banaby.ro   »   Saci de dormit și port bebe

Saci de dormit și port bebe ... Vânzare ?

Produsele de tip port bebe  au un imprimeu cu diferite  motive in diverse culori predomina cele pastelate. Materialul utilizat este  100% bumbac de înaltă calitate. Sunt de diferite  dimensiuni, marimea  S este potrivita de la naștere până la greutatea de 6,4 kg (aprox. 3 luni) și L de la 6,4 la 9,1 kg (3-6 luni).


Sacii de dormit pentru copii sunt realizate dintr-un material impermiabil rezistent la vant. În interior este utilizat un strat de lana merinos cu microfibre. Sunt potrivite de la naștere până la vârsta de 3 ani.


Pentru odihna sunt potrivite si păturile pentru copii în nuante  mai mult pastelate. Sunt realizate din material dublu față-verso din lână si cu un finisaj anti-scamosare. Paturile pot fi folosite în carucior, scaun auto sau pătuț. Acestea se pot spala in  mașinăde spalat rufe  la 40 ° C.


Husele pentru landou sau carucior sunt de obicei universale, au o parte de vară - din bumbac și o parte de iarnă -  din lână. Ele absorb umezeala, sunt poroase și hipoalergenice și sunt disponibile în diverse nuante.

Pagina: 1 2

Total de plată 39 produse

recomandat cel mai nou cel mai mic pret reducere in stoc

Pagina: 1 2

Asteptati produse noi? Contactati-ne.