Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne și pilote   /   Pilote pentru copii   /   Pătură medicinală VITAMED 160 x 200 cm

Pătură medicinală VITAMED 160 x 200 cm

  Dacă aveți nevoie de o pătură nouă, vă recomandăm o pătură vitamed. Este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului, certificat și atestat ÖKO-TEX .. mai mult

Prețul nostru: 111 lei
Timpul de expediere 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
25 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4325-0 Pătură de 160 x 200 cm 111 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Pătură medicinală VITAMED 160 x 200 cm

 

Dacă aveți nevoie de o pătură nouă, vă recomandăm o pătură vitamed. Este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului, certificat și atestat ÖKO-TEX standard 100.

Pătura este foarte bine făcută, nu se deformează și își păstrează forma originală. Este foarte frumoasă, pufoasă și moale datorită materialului respirabil, care este din amestec cu microfibre fine. Umplerea este anti-alergică, realizată din fibră de carbon carbonizat și siliconizat de tip gol, care astfel oferă circulația aerului. Acest lucru ajută la o mai bună calitate a somnului, îmbunătățirea circulației sângelui, metabolismului, relaxează mușchii și duce la regenerarea rapidă și relaxarea generală a corpului.

Pătura vitamed este fabricată din materiale inofensive, anti-alergice. Fabricate sub control strict care asigură și garantează cea mai înaltă calitate. Pătura Vitamed este lavabilă la mașină până la 95 de grade.

 

Opțiuni adiționale: pătură
culoare: alb
dimensiune pături: 200x160 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
25 clienți care au
apreciat acest produs