Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne și pilote   /   Pilote pentru copii   /   Pătură medicinală Vitamed 140 x 200 cm

Pătură medicinală Vitamed 140 x 200 cm

  Dacă aveți nevoie de o nouă pătură,noi vă recomandăm această pătură.Este potrivită pentru uzul zilnic,certificată și atestată. Pătura este foarte bine .. mai mult

Prețul nostru: 100 lei
Timpul de expediere 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.5
43 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4324-0 Pătură de vitamină 140x200 cm 100 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Pătură medicinală Vitamed 140 x 200 cm

 

Dacă aveți nevoie de o nouă pătură,noi vă recomandăm această pătură.Este potrivită pentru uzul zilnic,certificată și atestată.

Pătura este foarte bine făcută,nu se deformează și iși menține forma inițială.Este foarte drăguță,pufoasă și moale datorită materialului care este amestecat cu microfibre.Umplutura este anti-alergică,făcută din polyester siliconat,fibre rotunde,care asigură circulația aerului.Acest lucru asigură un somn mai bun,îmbunătățește circulația sângelui,metabolismul.dar și relaxarea corpului.

Este făcută din materiale care nu sunt dăunătoare și care sunt antialergice.Este produsă sub un control strict  care asigură și garantează înalta calitate.Se poate spăla la mașina de spălat la o temperatură de până la 95 de grade.Dacă aveți nevoie să cuumpărați o pătură nouă,vă recomandăm pătura medicinașlă Vitamed,aceasta fiind potrivită pentru uzul zilnic,îndeplinind toate standardele cerute. Pătura este foarte bine făcută,nu se deformează și iși menține forma inițială.Este foarte drăguță,pufoasă și moale datorită materialului care este amestecat cu microfibre.Umplutura este anti-alergică,făcută din polyester siliconat,fibre rotunde,care asigură circulația aerului.Acest lucru asigură un somn mai bun,îmbunătățește circulația sângelui,metabolismul.dar și relaxarea corpului.

 

Opțiuni adiționale: pătură
dimensiune pături: 200x140 cm
Anual perioadă: tot anul

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
43 clienți care au
apreciat acest produs