LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne și pilote   /   Pilote pentru copii   /   Pătură hollofil allerban de 140 x 200 cm

Pătură hollofil allerban de 140 x 200 cm

    Chiar și voi vă puteți lua pătura Hollofil Allerban care este plăcută la atingere și foarte moale.Pătura este certificată dupa toate standardele și .. mai mult

Prețul nostru: 197 lei
Timpul de expediere 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.3
29 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4309-0 Quilt HOLLOFIL ALLERBAN 140x200 197 lei 2-4 săptămâni Cantitate

Pătură hollofil allerban de 140 x 200 cm

 

 

Chiar și voi vă puteți lua pătura Hollofil Allerban care este plăcută la atingere și foarte moale.Pătura este certificată dupa toate standardele și poate fi folosită întregul an.

Este făcută din material anti-alergic,lucru care oferă tuturor un somn sănătos și plăcut.Materialul Allerban conține ingredienți active care sunt împotriva bacteriilor și a altor dăunători.

Pătura este din fibre,are 4 găuri într-o fibră care oferă o izolație termică excelentă și d easemenea o excelentă circulație a aerului.

Nu se deformează și își păstrează forma inițială pe o perioadă lungă de timp.Pătura este marcată cu o etichetă original.Eticheta indică și garantează faptul că este făcută sub licență și întrunește toate standardele de calitate care sunt foarte stricte.Pătura se poate spăla la mașina de spălat la o temperatură de 60 de grade.

 

 

Opțiuni adiționale: pătură
culoare: alb
dimensiune pături: 200x140 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
29 clienți care au
apreciat acest produs