Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii Ourbaby cu sina de siguranta-cu motivul unui dansator-roz

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii Ourbaby cu sina de siguranta-cu motivul unui dansator-roz

Acest frumos pat roz cu motivul unei balerine va lumina dormitorul fiecarei mici dansatoare.Are multe trasaturi minunate,cum ar fi:este .. mai mult

Prețul nostru: de la 594 lei
Rating
4.4
21 Rating


Pat pentru copii Ourbaby cu sina de siguranta-cu motivul unui dansator-roz

Acest frumos pat roz cu motivul unei balerine va lumina dormitorul fiecarei mici dansatoare.Are multe trasaturi minunate,cum ar fi:este functional,confortabil,destinat copiilor si usor de asamblat. Este facut din pal laminat si baza patului este facuta din pin(4 x 2 cm).Greutatea maxima este de 120 de kg.

Sunt margini cauciucate imprejurul circumferintelor atat a tabliei,cat si a scarii patului.Aceasta previne ca patul sa nu se strice.Totul este fixat fara lipici.

Frumosul motiv al balerinei este laminat care protejeaza ca poza sa nu se strice si sa reziste mult mai mult timp.Si mai mult:patul este mai usor de intretinut.

Sina de siguranta care insoteste patul poate fi pozitionata pe ambele parti ale patului.Aceasta asigura un spatiu variat,atat pentru joaca,cat si pentru dormit.

Patul pentru copii cu motivul unei balerine corespunde standardelor Europene si este insotit de certificate de siguranta.

Sunt incluse:

-pat

-sina de siguranta(lunga de 100 de cm)

-baza patului.

Salteaua nu este inclusa.Marimea potrivita nevoilor tale poate fi aleasa din sectiunea SALTELE.

CULORI PATURI: alb, roz
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
21 clienți care au
apreciat acest produs