Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - albastru-alb

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - albastru-alb

Frumoasa combinație de albastru și alb a patului de copii va aduce fericire fiecărui copil! Design-ul patului pentru copii va însufleți și va completa în mod .. mai mult

Prețul nostru: de la 878 lei
Rating
4.5
40 Rating

Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - albastru-alb

Frumoasa combinație de albastru și alb a patului de copii va aduce fericire fiecărui copil! Design-ul patului pentru copii va însufleți și va completa în mod minunat atât camera de copii a fetelor, cât și a băieților.

Patul pentru copii Ourbaby este un loc confortabil pentru copii, este funcțional și ușor de asamblat. Pentru producție se utilizează carton laminat. Grilajul patului este realizat din lemn de pin (4 x 2 centimetri). Datorită acestui fapt, un adult poate sta sau se poate întinde pe el. Nu va fi deteriorat în niciun fel și acest lucru se datorează în principal capacității de încărcare, care este de până la 120 de kilograme.

Patul pentru copii are, de asemenea, o barieră detașabilă. Are o lungime de 100 de centimetri și poate fi introdusă pe ambele părți, ceea ce o face variabilă. În timpul zilei, bariera poate fi îndepărtată pentru a crea un loc de joacă și odihnă pentru copii; noaptea, bariera îi protejează pe copii de căderea din pat.

Patul pentru bebeluși Ourbaby are o margine de cauciuc, care se întinde în jurul perimetrului ambelor tetiere. Acest lucru ajută la protejarea patului copilului împotriva deteriorării. Marginea de cauciuc nu trebuie lipită de pat cu adeziv, se lipește și fără.

Patul pentru copii are certificate de siguranță și respectă, de asemenea, standardele europene.

În plus, în afară de pat, în pachet veți găsi și o barieră și un grilaj. Salteaua nu este inclusă, o puteți cumpăra separat. În coloana din stânga, în categoria SALTELE, o puteți alege în funcție de nevoile dvs.

Dimensiuni pat:

- 140x70 cm

- 160x70 cm

- 160x80 cm

- 180x80 cm

Fotografiile sunt doar pentru ilustrare. În prezent, sunt în curs de desfășurare modificări minore de design din partea furnizorului.

CULORI PATURI: alb, albastru
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, fără personalizare
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
40 clienți care au
apreciat acest produs