Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu bariera Ourbaby - roz-alb

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii cu bariera Ourbaby - roz-alb

Pătuțul alb-roz Ourbaby va ieși în evidență cel mai bine într-o cameră pentru fată. Rama cu șipci face parte din pat. Alegeți un pat roz și alb într-o .. mai mult

Prețul nostru: de la 863 lei
Rating
4.5
50 Rating

Pat pentru copii cu bariera Ourbaby - roz-alb

Pătuțul alb-roz Ourbaby va ieși în evidență cel mai bine într-o cameră pentru fată. Rama cu șipci face parte din pat. Alegeți un pat roz și alb într-o dimensiune care vi se potrivește. Când copii cresc, puteți elimina pur și simplu bariera.

Patul sigur și atemporal în roz și alb va oferi un somn confortabil și spațiu de depozitare practic. Instalarea este ușoară, iar copiii vor fi încântați să aibă un pat nou în cameră, unde vor dormi bine, se vor juca sau vor citi.

Patul este realizat pe două fețe - în timpul instalării alegeți de ce parte vor exista un sertar și o barieră variabilă.

Siguranța mai presus de toate

Patul pentru copii oferă siguranță maximă datorită marginilor rotunjite, de care copii nu sunt răniți. O barieră detașabilă de 100 cm lungime protejează copilul de o cădere neplăcută din pat.

Cu sau fără spațiu de depozitare

Sertarul pentru patul Ourbaby este împărțit în două jumătăți în interior, ceea ce vine la îndemână la organizarea obiectelor depozitate. Datorită redistribuirii spațiului de depozitare, acesta nu este potrivit ca pat suplimentar.

Protecție de uzură

Cu utilizarea zilnică, patul este expus riscului de uzură, astfel încât perimetrul fronturilor patului copilului să fie acoperit cu muchii de cauciuc , care protejează patul de deteriorare. Bordurile se mențin fără utilizarea lipiciului. Și copii nu se rănesc de marginile ascuțite!

Materiale de calitate, design și proprietăți:

  • Pătuțul, inclusiv bariera, este confecționat dintr-o placă de mobilier laminată de înaltă calitate, cu o grosime de 18 mm.

  • Rama cu șipci pentru patul copiilor este din lemn masiv. Numărul de șipci variază în funcție de dimensiunea patului.

  • Șipcile au lățimea de 4 cm și grosimea de 0,8 cm. Șipcile sunt la aproximativ 70 mm una de alta.

  • Piesele de pat sunt fixate împreună, datorită șuruburilor de mobilier speciale, motiv pentru care capacitatea de încărcare a pătuțului Ourbaby este de până la 100 kg.

  • Pătuțul respectă standardele europene și are propriile sale certificate de siguranță.

Salteaua nu face parte din pat, în categoria saltelei alegeți o dimensiune corespunzătoare dimensiunii patului selectat.

CULORI PATURI: alb, roz
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, fără personalizare
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
50 clienți care au
apreciat acest produs