LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   copii pat exclusiv natural grafit detaliu

copii pat exclusiv natural grafit detaliu

Somn copii trebuie să fie de bună calitate, singurul mod copiii vor fi proaspete, pline de energie. Acesta trebuie să fie pat de calitate bună şi puternică .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 067 lei
Timpul de expediere 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
23 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14246-0 160x80 cm 1 067 lei 1-3 săptămâni Cantitate
14246-2 190x80 cm 1 138 lei 1-3 săptămâni Cantitate
14246-3 200x90 cm 1 282 lei 1-3 săptămâni Cantitate

copii pat exclusiv natural grafit detaliu

Somn copii trebuie să fie de bună calitate, singurul mod copiii vor fi proaspete, pline de energie. Acesta trebuie să fie pat de calitate bună şi puternică pentru copii bine dezvoltat vertebrală, nekřivila şi apoi, ca un adult nu au avut probleme cu spatele.

De aceea, vă recomandăm pat Exclusive cu grafit naturale detalii. Este un frumos, modern, şi, de asemenea, de înaltă calitate şi robust. Acesta este fabricat din materiale de inalta calitate, din lemn de pin.

Aspectul său se potriveşte în toate copiii interioare, este potrivit atât pentru băieţi şi fete. Ea are un detaliu de grafit fin care arata foarte proaspete. Lemnul si vopseaua de pe pat nu este dăunător pentru sănătate şi pat este, prin urmare, în condiţii de siguranţă pentru copii.

Pătuț are o barieră care este universal, şi, prin urmare, este posibil să mount-o pe ambele dreapta şi stânga parte, exact în funcţie de nevoile dumneavoastră. Bariera protejează copiii în noaptea înainte de căderea din pat.

Pat copii se face cu privire la siguranţa copiilor, prin urmare, sunt margini rotunde şi elimina leziuni potential. It de asemenea features un sertar pe role, care serveste ca spatiu de depozitare.

În setul veţi găsi Exclusive, grătar pat şi sertar pe role. Pat este saltea la o înălţime de poliuretan 8 inci si este complet gratuit! Capacitatea portantă a patului este de până la 80 de kg.

CULORI PATURI: natural
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare
materiale paturi: masiv

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
23 clienți care au
apreciat acest produs