Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Saltele pentru copii   /   Saltea VISCO 140x70 cm

Reduceri

VÂNZARE INCHEIATĂ - Saltea VISCO 140x70 cm

Salteaua copii VISCO de 70x140 cm apartine saltelelor care dau optiunea de a alege intre laturile saltelei in functie de care este mai confortabila pentru .. mai mult

Prețul nostru: 347 lei
Prețul original: 441 lei
Rating
4.5
28 Rating

Saltea VISCO 140x70 cm

Salteaua copii VISCO de 70x140 cm apartine saltelelor care dau optiunea de a alege intre laturile saltelei in functie de care este mai confortabila pentru copil. O parte este realizată din spumă PUR, iar cealaltă parte este un strat subțire de spumă cu memorie de 3 cm. Copiii mai mari vor aprecia salteaua pentru dormitul zilnic, dar copiii mai mici o pot folosi și pentru dormitul ocazional.

Sub husa detașabilă a saltelei pentru copii VISCO se ascunde chiar miezul saltelei, care constă din două straturi din materiale diferite . Fiecare dintre materiale are propriile sale proprietăți unice, datorită cărora copiii se pot aștepta la un somn de calitate și sănătos.

Primul strat de saltea - spumă poliuretanică (PUR)

Spuma poliuretanică de înaltă calitate este partea mai moale a saltelei. Spuma este la fel de rigidă și flexibilă pe toată suprafața. Pe scara de duritate a saltelei, este de duritate medie (3 din 1-5). Această rigiditate îndeplinește cerințele pentru saltelele pentru copii pentru somnul de zi cu zi.

Al 2-lea strat de saltea - spuma cu memorie VISCO

S-ar putea să cunoști spuma cu memorie sub numele de leneș sau vâscoelastic. Caracteristica unică a spumei leneșe este capacitatea sa de a se adapta imediat la corp atunci când se află întins și, de îndată ce se ridică, revine imediat la starea inițială. Acest tip de spuma este recomandat adultilor sau persoanelor cu probleme de sanatate.

Cu toate acestea, dormitul pe această parte este mai potrivit pentru copiii mai mari (aproximativ 12 ani). Înălțimea stratului de memorie este de 2-3 cm, ceea ce corespunde maximului recomandat copiilor mai mari. În timp ce copiii sunt încă în creștere, mai întâi trebuie să doarmă pe partea în care există spumă PUR , care își păstrează forma și nu o schimbă. Dormitul pe un strat de spumă cu memorie este, prin urmare, potrivit pentru copiii mai mici (până la 4 ani) mai degrabă ocazional sau când cresc.

Depinde de copii ce parte a saltelei preferă să folosească. Pentru a păstra salteaua cât mai mult timp, nu uitați să cumpărați un protector de saltea.

Avantajele saltelei :

 • ușurință și flexibilitate ridicată
 • Un strat de 3 cm de spumă cu memorie urmează perfect forma corpului
 • potrivit pentru dormitul de zi cu zi sau ocazional
 • componentele folosite pentru producerea saltelei pentru copii indeplinesc cerintele igienice pentru produsele pentru copii
 • învelișul hipoalergenic poate fi spălat la mașină

Parametrii saltelei :

 • Latime x lungime - 70x140 cm - salteaua este potrivita pentru paturi cu dimensiunea cadrului de pat interior de 70x140 cm.
 • Inaltime - 12 cm (8 cm spuma PUR + 3 cm spuma cu memorie VISCO + 1 cm husa de saltea).
 • Duritate – dur mediu 3 pe o scară de la 1-5 – asigură un sprijin adecvat coloanei vertebrale a copilului.
 • Capacitate saltea - 80 kg

Compoziția husei saltelei :

 • strat superior - 100% PES
 • stratul mijlociu - fibră goală PES
 • strat inferior - microfibră
 • se spala la 40°C

Gama de saltele pentru copii VISCO : Saltele de calitate din spuma poliuretanica de duritate medie cu un strat redus de spuma cu memorie. O saltea, două fețe la alegere între o bază flexibilă și fermă.

Dimensiune saltea: 140x70 cm
Tipul de saltea: saltea spumă
limită de greutate: 80 kg
Grosime saltea pentru pat: 12 cm
rigiditate saltea: 3 - medie
ALTE BRANDURI: Ourbaby

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
28 clienți care au
apreciat acest produs