Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru fereastră   /   Crăciun decorare pe fereastră - Crăciun linişte

MOMENTAN INDISPONIBIL - Crăciun decorare pe fereastră - Crăciun linişte

Crăciun ca toată lumea, noi toţi decora casa lor, copac naturală şi, în general, va exista o atmosferă de Crăciun, care este plin de culori şi teme. Puteţi face .. mai mult

Prețul nostru: 67 lei
Rating
4.6
21 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
5177-0 Confortul de Craciun 67 lei Vândut în prezent

Crăciun decorare pe fereastră - Crăciun linişte

Crăciun ca toată lumea, noi toţi decora casa lor, copac naturală şi, în general, va exista o atmosferă de Crăciun, care este plin de culori şi teme. Puteţi face copilul tău camera ei nu decora nu doar fereastra.

Decoratiuni de Craciun frumos pe o fereastră cu teme de Crăciun sunt un lucru real! Autocolante pe sticla sunt potrivite nu doar pentru toate Windows, dar şi pentru oglinda. Deci, nu numai pot brighten sus fereastra în Interior.

Decor de Crăciun în exploatație de forțele electrostatice, să nu fie blocat nevoie nici un lipici. De asemenea, sunt reversibile, ceea ce înseamnă că temele sunt imprimate astfel încât să fie vizibile din ambele părţi.

Designul este foarte modern, frumos şi proaspăt. Culoarea de fiecare decor poate varia usor in functie de setarile monitorului. Culoarea alb este mai pronunţată pe modele şi este din cauza desene sugestive de putere.

MOTIV: Crăciun
ALTE BRANDURI: Housedecor

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
21 clienți care au
apreciat acest produs