Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Lenjerie de pat din bumbac pentru copii   /   Cârtiță de pat

VÂNZARE INCHEIATĂ - Cârtiță de pat

Aproape fiecare copil cunoaște alunița și prietenii lui și au fost iubiți de generații de copii. Dacă ai acasă și un iubitor de Cârtiță și prietenii lui, fă-l .. mai mult

Prețul nostru: de la 216 lei
Rating
4.5
21 Rating

Cârtiță de pat

Aproape fiecare copil cunoaște alunița și prietenii lui și au fost iubiți de generații de copii. Dacă ai acasă și un iubitor de Cârtiță și prietenii lui, fă-l fericit și ia-i lenjerie de pat superbă pentru copii cu motiv Mole.

Fiecare copil va adormi frumos și dulce în acest așternut. Lenjeria de pat pentru copii este realizata din bumbac 100% natural, care este foarte placuta si moale la atingere. Pentru imprimarea color au fost folosite culori fine și cele mai moderne tehnologii.

Lenjeria de pat pentru copii, dimensiunea 130x90, este realizata din material KREP .
Dimensiune fata de perna: 40x60

Lenjeria pentru copii de 200x140 este realizată din material de lux din bumbac .
Dimensiune fata de perna: 70x90

Datorită lor, lenjeria de pat pentru copii este strălucitoare și frumoasă. Tehnologiile de ultimă generație au asigurat și permanența, culoarea, strălucirea și durabilitatea pe termen lung a așternutului. Este, de asemenea, sănătos.

ALTE BRANDURI: Matějovský

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
21 clienți care au
apreciat acest produs