LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Covor pentru copii-Tractor

Covor pentru copii-Tractor

A face din dormitorul copiilor o incaprere colorata si plina de viata este o prioritate pentru multe mame, deci alegerea unei decoratiuni frumoase, moderne si .. mai mult

Prețul nostru: 458 lei
Prețul original: 547 lei
Timpul de expediere 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.4
17 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14356-0 120x180 cm 547 lei 458 lei 2-4 săptămâni Cantitate

Covor pentru copii-Tractor

A face din dormitorul copiilor o incaprere colorata si plina de viata este o prioritate pentru multe mame, deci alegerea unei decoratiuni frumoase, moderne si elegante este foarte importanta. Ce anume sa alegeti? Va recomandăm acest covor pentru copii frumos colorat.

Acest covor de lux din seria Happy Rugs este uimitor, plin de culoare, elegant si decorat cu un frumos motiv de tractor. Amenajarea dormitorului pentru copii va fi mult mai usoara. Acest covor de foarte buna calitate pentru copii este fabricat din 100% polipropilena, deci este moale si foarte placut la atingere. Este fabricat de producătorul german LIVONE.

Datorita motivului cu tractorul, este potrivit in principal pentru dormitoarele baietilor, dar chiar si fetele se pot bucura de el. Covorul protejeaza copii de podeaua rece, astfel incat sa se poata aseza pe el, sa se joace sau sa cada pe el, fara griji.

Toate interioarele pot beneficia de el si il puteti asorta cu usurinta cu orice mobilier pentru copii. Intretinerea covorului este foarte usoara si il puteti muta atunci cand aveti nevoie. Potrivit pentru podele cu incalzire prin pardoseala.

- grosimea covorului: 13 - 15 mm

- dimensiune: 120 x 180 cm

Dimensiune covor: 80x120 cm
covoare cu temă: teme pentru copii, mijloc de transport
formă: dreptunghi
culoare: alb, roșu, verde
ALTE BRANDURI: LIVONE

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
17 clienți care au
apreciat acest produs