LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Cutii pentru jucării   /   Cutie de depozitare Lotti pe roți

Cutie de depozitare Lotti pe roți

Este important să echipezi o cameră pentru copii, copiii ar trebui să aibă tot ce au nevoie în ea. Dulapuri, pătuț, jucării, rafturi și toate celelalte lucruri. .. mai mult

Prețul nostru: 525 lei
Timpul de expediere 6-8 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.9
17 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14376-0 Cutie de depozitare Lotti pe roți 525 lei 6-8 săptămâni Cantitate

Cutie de depozitare Lotti pe roți

Este important să echipezi o cameră pentru copii, copiii ar trebui să aibă tot ce au nevoie în ea. Dulapuri, pătuț, jucării, rafturi și toate celelalte lucruri. Dacă copiii au multe jucării, atunci aveți nevoie de mult spațiu de depozitare.

Cutia de depozitare pe roțile Lotti este deci o alegere ideală pentru copiii tăi. Acesta este echipamentul de bază al unei camere pentru copii, în care puteți depozita tot ce aveți nevoie. Datorită acestui fapt, camera copiilor va fi în ordine pentru o vreme.

Datorită spațiului de depozitare, copiii vor învăța să își curețe propriile lucruri de la o vârstă fragedă și pot scoate din cutie tot ce au nevoie în orice moment. Cutia de depozitare arată foarte frumos, este frumoasă și modernă și completează camera copiilor.

Cutia este echipată cu roți, datorită cărora puteți muta cutia de depozitare dintr-un loc în altul. Poate fi mutat atât de adulți, cât și de copii cu ajutorul unui șir, pe care îl veți găsi la cutia de depozitare. Potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Cutia de depozitare poate conține multe jucării, cărți, jocuri de societate, perne, pături și altele asemenea. Este spațios, mobil, oferă copiilor posibilitatea de a-și scoate jucăriile în orice moment. Roțile sunt prevăzute cu cauciuc, care protejează podeaua de zgârieturi.

Cutia de depozitare este fabricată din material de înaltă calitate, laminat de înaltă calitate. Rezistă la daune, umiditate. O puteți păstra cu ușurință curată. Roțile sunt cauciucate și din PAL de stejar.

Timp de implementare: 8-10 săptămâni.

dimensiuni:

- lățime: 59 centimetri

- adâncime: 46,5 centimetri

- înălțime: 42 centimetri

CULORI: alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.9
17 clienți care au
apreciat acest produs