Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Cutii pentru jucării   /   Cutie de depozitare Lotti pe roți

sfat

MOMENTAN INDISPONIBIL - Cutie de depozitare Lotti pe roți

Este important să dotați o cameră pentru copii, copiii ar trebui să aibă tot ce le trebuie în ea. Dulapuri, pătuț, jucării, rafturi și toate celelalte lucruri. .. mai mult

Prețul nostru: 629 lei
Rating
4.9
17 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14376-0 Cutie de depozitare Lotti pe roți
629 lei
Vândut în prezent

Cutie de depozitare Lotti pe roți

Este important să dotați o cameră pentru copii, copiii ar trebui să aibă tot ce le trebuie în ea. Dulapuri, pătuț, jucării, rafturi și toate celelalte lucruri. Dacă copiii au multe jucării, atunci ai nevoie de mult spațiu de depozitare.

Cutia de depozitare pe roți Lotti este așadar o alegere ideală pentru copiii tăi. Acesta este echipamentul de bază al unei camere pentru copii, în care puteți depozita tot ce aveți nevoie. Drept urmare, creșa va fi ordonată în cel mai scurt timp.

Datorita spatiului de depozitare, copiii vor invata sa-si curate singuri lucrurile de la o varsta frageda si pot scoate din cutie tot ce au nevoie in orice moment. Cutia de depozitare arata foarte frumos, este frumoasa si moderna si completeaza camera copiilor.

Cutia este echipată cu roți, datorită cărora poți muta cutia de depozitare dintr-un loc în altul. Poate fi mutat atat de adulti cat si de copii cu ajutorul unei sfori, pe care o vei gasi la cutia de depozitare. Potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Cutia de depozitare conține multe jucării, cărți, jocuri de societate, perne, pături și altele asemenea. Este spatioasa, mobila, le ofera copiilor posibilitatea de a scoate jucarii in orice moment. Roțile sunt prevăzute cu cauciuc, care protejează podeaua de zgârieturi.

Cutia de depozitare este realizată din material de înaltă calitate, laminat de înaltă calitate. Rezistă daune, umezeală. Îl poți păstra cu ușurință curat. Rotile sunt cauciucate si din pal de stejar.

dimensiuni:

- latime: 59 centimetri

- adâncime: 46,5 centimetri

- inaltime: 42 centimetri

CULORI: alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.9
17 clienți care au
apreciat acest produs