Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   Pernă vernal cu motivul unor flori sălbatice-II

Pernă vernal cu motivul unor flori sălbatice-II

Pentru a înveseli și colora o pernă care luminează orice cameră de copil,alegeți perna cu  motivul unor flori de primăvară. Perna este făcută din material .. mai mult

Prețul nostru: de la 91 lei
Disponibilitate În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4.8
13 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
2582-0 husă 40x40 cm 91 lei În 14 zile Cantitate
2582-2 husă și umplutură 40x40 cm 51 lei În 14 zile Cantitate
2582-3 umplutură 38x38 cm 15 lei În 14 zile Cantitate

Pernă vernal cu motivul unor flori sălbatice-II

Pentru a înveseli și colora o pernă care luminează orice cameră de copil,alegeți perna cu  motivul unor flori de primăvară.

Perna este făcută din material moale și pufos care are un certificat de marcare,ceea ce înseamna că a trecut testele standardelor Europene de calitate.Înăuntru este o umplutură specialaâă care chiar și după spălare,rămâne pufoasă și confortabilă.Dimensiunile pernei sunt de 38 x 38 cm.

Stratul include un fermoar manual care permite îndepărtarea usoară a stratului și spălarea într-o masină de spălat la o temperatură de 40 de grade.Printajul pernei este foarte bun.Este făcut prin transfer termic care este pătruns în structura stratului și printarea nu este perceptibilă la atingere,dar este durabil și nu se șterge.

Printajul pernei este pe o parte,partea din spate este albă.Perna completează colecția  de abțibilduri de perete,poze de perete și ceasuri care pot fi găsite în oferta noastră.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.8
13 clienți care au
apreciat acest produs