Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   pernă paști II

pernă paști II

Pastele este pentru multe de vacanță de primăvară. Toate florile, arată culoare frumoasă. Chiar și oamenii au de obicei o stare de spirit mai bună, ei sunt .. mai mult

Prețul nostru: de la 43 lei
Disponibilitate În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4.3
14 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
2578-0 husă 43 lei În 14 zile Cantitate
2578-3 umplutură 15 lei În 14 zile Cantitate
2578-4 husă și umplutură 41 lei În 14 zile Cantitate

pernă paști II

Pastele este pentru multe de vacanță de primăvară. Toate florile, arată culoare frumoasă. Chiar și oamenii au de obicei o stare de spirit mai bună, ei sunt încântați și fericiți. În interiorul său puteți cumpăra decoratiuni de Paste. Ce?

Să luăm, de exemplu, o frumoasă și plină de culoare perna de Paste. Regla fin și lumina din interior si da-l la frumusețea, perfecțiunea și culoarea. Nu este doar o pernă frumos, modern, are, de asemenea, o parte practică.

Este într-adevăr, o selecție bogată de modele și motive, dragoste totul, adulți, copii, băieți și fete. O varietate largă de alegere permite exact pe placul dumneavoastră. Zkrášlíte-l fiecare, living, dormitor, camera de zi de interior pentru copii și un student.

Acesta este realizat din materiale moi, touch pad-ul este atât de foarte blând și moale. Perna are, de asemenea, un certificat de siguranță, și anume testarea a trecut standardele de calitate europene stricte.

Datorită materialului de umplutură special este frumos perne pufoase, moi și heboučký. Perna are un fermoar, care este foarte la îndemână. Pur și simplu de acoperire pot fi întotdeauna îndepărtate și spălate.

Perna este mașină de spălat la o temperatură maximă de 40 de grade. Imprimarea pe acoperirea este realizată prin transfer termic pătrunde direct în structura învelișului la atingere, prin urmare, nu se observă.

Print este permanentă, el nu poate SEPR lavabil, încă își păstrează culoarea. Imprimarea este unilateral, pernele din spate sunt în alb.

- Dimensiune: 38 x 38 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
14 clienți care au
apreciat acest produs