Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii – Desene cu printese

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii – Desene cu printese

Cu acest pat pentru copii cu modelul unor printese, micuta voastra se va simtii ca o printesa din basme. Marginile sunt speciale fiind rotunjite atat la tablia .. mai mult

Prețul nostru: de la 377 lei
Prețul original: de la 537 lei
Rating
4.4
20 Rating


Pat pentru copii – Desene cu printese

Cu acest pat pentru copii cu modelul unor printese, micuta voastra se va simtii ca o printesa din basme. Marginile sunt speciale fiind rotunjite atat la tablia de la cap cat si la tablia de la piciore.Datorita sinei de protectie care insoteste patul, copilul va fi protejat sa nu mai cada.

Poza cu printesele foloseste cerneala eco si este laminata pentru a fi protejata impotriva decolorarii si zgarierii. Parintii se pot aseza sau intinde in acest pat fara griji ca-l vor strica. Datorita greutatii maxime admise de pana la 150 kg, va puteti juca alaturi de copii sau sa le cititi pana adorm.

Incluse in pretul setului este un set de autocolante de perete cu acelasi motiv, care va va ajuta sa complementati dormitorul copilului. Datorita finisajelor de buna calitate si a materialelor folosite, patul est robust si extrem de stabil.

Sipci de 2 cm grosime au fost folosite pentru realizarea bazei patului. Aceste paturi sunt insotite de sertare de depozitare pe roti.

Paturile cu dimensiunile de 140 x 70 cm, 160 x 70 cm si 160 x 90 cm vin insotite de un singur sertar mare. Paturile cu dimensiunile de 180 x 80 cm si 200 x 90 cm sunt insotite de doua sertare mai mici.

Salteaua nu este inclusa in pretul patului si trebuie cumparata separat. Puteti face acest lucru din sectiunea noastra de SALTELE disponibila in panoul din partea stanga a paginii noastre unde gasiti dimensiunea potrivita.

CULORI PATURI: alb, alte culori la comandă
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
20 clienți care au
apreciat acest produs