Bariera de protectie pentru copii - inimi

Este o bariera de siguranta pentru copii adorabila, care este confectionata in cele mai dulci culori posibile. In principal, fetitele, dar si mamele lor vor .. mai mult

Pretul nostru: 112 lei
disponibil În 14 zile
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
3580-0 inimă 112 lei În 14 zile nu

Bariera de protectie pentru copii - inimi

Este o bariera de siguranta pentru copii adorabila, care este confectionata in cele mai dulci culori posibile. In principal, fetitele, dar si mamele lor vor aprecia acest produs.

Un accesoriu cu adevarat plin de culoare pentru dormitoarele elegante ale micilor printese, care celebreaza iubirea prin simbolul inimilor.

Cati dintre ei sunt acolo? Prin aplicarea acestui protector pe bariera de protectie a patului, il protejati pe copil de lemnul tare. Aceasta foloseste pentru siguranta, precum si pentru scopuri decorative, si poate fi folosit ca un spătar confortabil, protejandu-i in acelasi timp pe copii de impactul dur.

Ambele fete ale acestui protector din poliuretan sunt imprimate identic, si se potrivesc cu alte produse din aceasta serie. Datorita utilizarii unui sistem de inchidere cu fermoar, husa este detaaabila si poate fi spalata in masina automata.

Dimensiune: 70 x 20 cm

CULORI PATURI: alb
executie paturi: cu bariera, cu imprimeu
více značky: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs