Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mese pentru copii   /   Noptiere pentru copii   /   Noptieră ELLE

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - Noptieră ELLE

Noptieră standard plus față de dormitor, puteți pune o carte, o lampă, ochelari sau un ceas cu alarmă pe ea. Multe noptiere au, de asemenea, un raft, .. mai mult

Prețul nostru: de la 494 lei
Prețul original: de la 562 lei
Rating
4.6
17 Rating


Noptieră ELLE

Noptieră standard plus față de dormitor, puteți pune o carte, o lampă, ochelari sau un ceas cu alarmă pe ea. Multe noptiere au, de asemenea, un raft, cabinet sau compartiment unde puteți stoca obiecte mici.

La fel și noptiera de la colecția lui Elle. Are un cabinet, care, în sine, are un raft intern. În ea puteți stoca tot felul de lucruri. Este un noptieră elegantă, frumoasă și modernă, care poate fi pusă într-un dormitor, un student sau o cameră pentru copii.

Noptiera este confectionata din PAL laminat. Fruntea este confectionat din MDF lăcuite și HDF. Noptieră standuri pe picioare robuste, care sunt realizate din lemn de de calitate, care este disponibil în două versiuni, cenușă gri și clearcoat.

Designul este simplu, modern, elegant, dar minunat. Design de linii curate, care sunt potrivite pentru orice interior. Ea are un raft interior, puteți alege, de asemenea, culoarea picioarelor. Mobila este fabricata din perioada de sapte saptamani.

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
17 clienți care au
apreciat acest produs