Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Lenjerie de pat din bumbac pentru copii   /   Lenjerie de pat pentru copii Cârtiță în mașină

MOMENTAN INDISPONIBIL - Lenjerie de pat pentru copii Cârtiță în mașină

Cauți și lenjeria de pat potrivită pentru copii pe care micuții tăi le vor îndrăgi? Ai acasă un mic iubitor sau iubitor al cârtiței de desene animate și .. mai mult

Prețul nostru: 213 lei
Rating
4.7
25 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7287-0 140x200
213 lei
Vândut în prezent

Lenjerie de pat pentru copii Cârtiță în mașină

Cauți și lenjeria de pat potrivită pentru copii pe care micuții tăi le vor îndrăgi? Ai acasă un mic iubitor sau iubitor al cârtiței de desene animate și prietenii lui? Atunci tocmai ai găsit lenjeria de pat potrivită pentru cei mici!

Lenjerie de pat pentru copii Mole in masina poate inveseli fiecare patut si camera copiilor. Este potrivit pentru toți iubitorii de Mole, pentru băieți și fete. Este modern, colorat și frumos.

Tema Cârtiței și a prietenilor săi va fi iubită de toți copiii. Alunița va veghea asupra copiilor în timp ce aceștia dorm, iar copiii vor adormi mult mai bine și mai ușor. Lenjeria de pat este plină de culori frumoase.

Parintii si mai ales mamicile vor aprecia materialul de calitate, bumbac 100% natural. La imprimarea foilor s-au folosit cele mai moderne tehnologii și culori moi. Acestea vor asigura strălucirea și permanența.

Aceste tehnologii și culori sunt sigure pentru copii și, de asemenea, au o viață lungă. Lenjeria de pat pentru copii include o față de pernă și o husă de pilota.

Dimensiuni :

- fata de perna: 80 x 60 centimetri

- husă pilota: 140 x 200 centimetri

DIMENSIUNI LENJERIE DE PAT: 200x140 cm
ALTE BRANDURI: Matějovský

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
25 clienți care au
apreciat acest produs