ZIUA COPILULUI > reducere 8 % < Sărbătorește cu noi!

Banaby.ro   »   Bucătării de jucărie   /   Alimente la galeră   /   mic dejun set la copil galeră

MOMENTAN INDISPONIBIL - mic dejun set la copil galeră

Ai fani mici de gătit și de tot ceea ce merge cu ea? Tu iubești copiii ajuta la gătit, indiferent dacă acesta este un fel de mancare complicat sau chiar un mic .. mai mult

Prețul nostru: 93 lei
Rating
4.6
16 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
16093-0 mic dejun set la copil galeră
93 lei
Vândut în prezent

mic dejun set la copil galeră

Ai fani mici de gătit și de tot ceea ce merge cu ea? Tu iubești copiii ajuta la gătit, indiferent dacă acesta este un fel de mancare complicat sau chiar un mic dejun simplu? Apoi te va face fericit atunci când iau micul dejun lor set de bucătărie.

Este un modern și frumos accesorii pentru copii, care ajuta regla fin și să reînvie bucătăria copiilor. Copii Datorită acestui set poate juca în afaceri restaurant și de gătit pentru familie. Poate în fiecare zi pentru a pregăti un mic dejun bun.

Micul dejun înființat de bucătărie pentru copii are un mare avantaj, deoarece acestea sunt piese individuale asociate cu un Velcro simplu și practic. Copiii pot astfel ușor și mai presus de toate în condiții de siguranță încercați feliere.

Micul dejun set este perfect adaptat tuturor copiilor chicinete, le place băieți și fete. Este o jucărie potrivit pentru copiii de la trei ani. Copiii cu aceste jucării pot practica degete abilitățile motorii și mâinile.

În pachet veți găsi un cuțit, pâine, brânză, cârnați, ouă și pește, toți copiii au nevoie pentru a pregăti mese delicioase pentru jocurile lor.

dimensiuni:

- Lamă: 12,5 cm

- Pâine: 9 x 7 cm

- salam: 13 cm

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
16 clienți care au
apreciat acest produs