Banaby.ro   »   alb mobilier

alb mobilier

Mobilierul alb pur și accesoriile pentru camerele copiilor sunt atemporale și universale. Culoarea albă este potrivită pentru toți copiii, indiferent de vârstă sau sex. Fetele și băieții de vârstă preșcolară sau școlară se vor obișnui rapid cu decorul alb.

Fiecare piesa de mobilier alba indeplineste cerintele de siguranta impuse producatorilor de legislatia internationala. Avantajul mobilierului alb este că poate fi spălat , deoarece nimic nu oprește creativitatea copiilor mai mici și aceștia desenează direct pe mobilier;)

Alege materialul de mobilier alb conform așteptărilor tale. Lemnul masiv cu un strat alb este durabil și, cu o grijă bună, are o durată de viață mai bună decât laminatul. Laminatul alb este mijlocul de aur la un preț accesibil. Plăcile MDF tratate în alb sunt și ele o alternativă.

Culoarea albă este perfect combinată cu culori pastelate sau tonuri naturale. Combinația de culoare albă și material natural îi va încânta pe fanii stilului scandinav (nordic) . Culoarea albă este ideală ca bază flexibilă care poate fi ușor adaptată la diverse schimbări decorative pe măsură ce copilul crește și interesele lui se schimbă.

Aici găsești pătuțuri albe, paturi, comode și cufere pentru jucării. Alege azi. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la selecție.

Ați ales:

Pagina: 1 3 4

Total de plată 113 produse

Recomandat Cel mai nou Cel mai mic preț Reducere In stoc

Pagina: 1 3 4