Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Decorațiuni de perete-nori veseli și puncte roz

Decorațiuni de perete-nori veseli și puncte roz

  Decorațiunile sunt importante în orice încăpere,iar mulțumită lor camera arată mai modern,mai frumoasă și mai colorată.Noi vă recomandăm decorațiuni .. mai mult

Prețul nostru: 159 lei
Disponibilitate 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
27 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6071-0 Decorațiuni de perete-nori veseli și puncte roz 159 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Decorațiuni de perete-nori veseli și puncte roz

 

Decorațiunile sunt importante în orice încăpere,iar mulțumită lor camera arată mai modern,mai frumoasă și mai colorată.Noi vă recomandăm decorațiuni frumoase de perete pentru a vă lumina casa.

Sunt niște decorațiuni frumoase care au ca temă norișori veseli și puncta roz.Se pot aplica cu ușurință,iar întreținerea lor este simplă,tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți cu o cârpă de  praf și gata.Decorațiunile se pot aplica pe suprafețe fine și uscate,pe mobilă,pe uși,pe geamuri.

Decorațiunile de perete sunt făcute din satin și folie adezivă și mulțumită tehnologiei care este foosită,are culori vii și distincte.Folia nu reflect lumina,dând un aer realistic și se poate simți din orice unghi.

Sunt printate prin folosirea de culori organice și sănătoase care nu au un miros neplăcut și sunt rezistente la lumina solară.În cutie,veți găsi 3 norișori mari,4 mai mici și 40 de puncta roz.

Dimensiuni :

Norișorii mari: 60 x 34, 55 x 31 și 50 x 28 cm

Norișorii mici: de la 19 x 11 cm la 13 x 7 cm

Diametrul punctelor roz: 5 cm

 

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
27 clienți care au
apreciat acest produs