pernă SWEET ARBORE 14

Căutați o pernă frumos, vesel și totuși decent pentru copiii tăi? Cumpăra această pernă copii alb cu un motiv de păsări pictate colorate, care a pus un zâmbet .. mai mult

Pretul nostru: de la 65 lei
disponibil În 14 zile
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
1641-0 40x40 cm husă și umplutură 65 lei În 14 zile nu
1641-2 40x40 cm husă 52 lei În 14 zile nu
1641-3 umplutură 40x40 cm 21 lei În 14 zile nu

pernă SWEET ARBORE 14

Căutați o pernă frumos, vesel și totuși decent pentru copiii tăi? Cumpăra această pernă copii alb cu un motiv de păsări pictate colorate, care a pus un zâmbet pe fața ta într-adevăr toată lumea! Perna este fabricat dintr-un material moale și netedă, care deține un marcaj certificat, care să permită testarea a trecut standardele de calitate europene stricte. In interior este un material de umplutură special de pernă, care, chiar și după spălare rămâne pufos și confortabil. Dimensiunile sunt 40x40 cm perne. Acoperirea include un fermoar la îndemână, care permite acoperirea ușor îndepărtate și spălate în mașină, la 40 ° C Perne de imprimare este foarte bun. Acesta este transferul de căldură, care este pătrunsă în structura învelișului și imprimarea nu este imperceptibil la atingere, dar, de asemenea, este permanentă și nu poate fi SEPR lavabil. perne de imprimare este o singură față, partea din spate este de culoare albă. Perna de dormit completează colecția de autocolante pe perete, imagini de fundal foto și orele care pot fi găsite în oferta noastră.

Livrare garantată de Crăciun. Dacă produsul nu este în stoc, vă garantăm livrarea lui de Crăciun, în cazul în care îl comandați pe 1 decembrie sau mai devreme de această dată.

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs