Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   pernă paști III

pernă paști III

Vydekorovat interiorul casei tale poate fi foarte simplu și ușor, trebuie pur și simplu să ia decorarea dreapta. Și doriți să decora casa ta pentru motive de .. mai mult

Prețul nostru: de la 43 lei
Disponibilitate În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4.1
15 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
2579-0 husă 43 lei În 14 zile Cantitate
2579-3 umplutură 20 lei În 14 zile Cantitate
2579-4 husă și umplutură 41 lei În 14 zile Cantitate

pernă paști III

Vydekorovat interiorul casei tale poate fi foarte simplu și ușor, trebuie pur și simplu să ia decorarea dreapta. Și doriți să decora casa ta pentru motive de Paști și de primăvară?

Apoi, avem o pernă frumos de Paste. O selecție bogată de modele va mulțumi fiecare client mic, băieți și fete pentru a alege o astfel de temă, care va face apel la ei, și că te iubesc.

perna de Paste este realizat dintr-un material confortabil este moale și netedă la atingere. Ea are, de asemenea, un certificat de siguranță, și anume testarea a trecut standardele de calitate europene stricte.

Perna are o culori vii, luminoase și vii, făcând melodii jucăușe și însufleți orice interior. Perfect nu numai pentru camere de copii și studentului, dar, de asemenea, pentru camera de zi sau dormitor.

Ei toți, copii și adulți deopotrivă iubesc! Perna are lângă funcția decorativă are, de asemenea, dimensiunea sa practică. Este umplut cu umplutură specială perna dă moliciune și finețea. După spălare rămâne frumos pufos.

perna de Paste are un strat care este echipat cu un sistem de închidere cu fermoar confortabil și convenabil. Deoarece poate fi ușor îndepărtate și spălate în aparat. Temperatura maximă de spălare este de 40 de grade.

Imprimarea se realizează prin acoperirea transferului termic, astfel, pătrunde direct în structura învelișului. Atingeți și simt. Este amprenta unui caracter permanent, acesta nu poate fi SEPR lavabil.

Perna este frumos colorate fin al toate camerele,. Imprimarea este doar o singură față, pernele din spate sunt în alb.

- Dimensiune: 38 x 38 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.1
15 clienți care au
apreciat acest produs