Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   Pernă model cu avioane

Pernă model cu avioane

Copilului tău îi plac avioanele? Am pregătit pentru copil o originală pernă albastră cu motiv de avion pictat, care fascinează toți băieții. Perna este .. mai mult

Prețul nostru: de la 48 lei
Disponibilitate În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4.6
18 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
1607-0 40x40 cm husă și umplutură 48 lei În 14 zile Cantitate
1607-2 40x40 cm husă 43 lei În 14 zile Cantitate
1607-3 40x40 cm umplutură 15 lei În 14 zile Cantitate

Pernă model cu avioane

Copilului tău îi plac avioanele? Am pregătit pentru copil o originală pernă albastră cu motiv de avion pictat, care fascinează toți băieții.

Perna este confecționată din material moale și neted care deține un marcaj de certificat, ceea ce înseamnă că a trecut testarea standardelor europene stricte de calitate. În interior există o umplutură de pernă specială care, chiar și după spălare rămâne pufoasă și confortabilă.

Dimensiunile pernei sunt 40x40 cm. Husa include un fermoar la îndemână, care permite husei să fie ușor de îndepărtat și spălat într-o mașină de spălat la 40 ° C.

Imprimarea este de foarte bună calitate și se face cu tehnologia numită de transfer de căldură, care pătrunde în structura husei și imprimarea nu este perceptibilă la atingere, dar, de asemenea, este durabilă și poate fi spălată în mașina de spălat. Perna este unilaterală, spatele este alb. Perna se completează cu produse din colecția de autocolante de perete, imagini de fundal foto și ceasuri, care pot fi găsite în oferta noastră.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
18 clienți care au
apreciat acest produs