Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   Perna galbenă cu mașini

VÂNZARE INCHEIATĂ - Perna galbenă cu mașini

Micii băieți iubesc mașinile de orice culoare și de orice formă.Luați-le perne frumos colorate cu tema unor mașini galbene.Un fundal albastru și mașinuțe de .. mai mult

Prețul nostru: de la 64 lei
Rating
4.4
16 Rating


Perna galbenă cu mașini

Micii băieți iubesc mașinile de orice culoare și de orice formă.Luați-le perne frumos colorate cu tema unor mașini galbene.Un fundal albastru și mașinuțe de jucărie galbene vor lumina orice cameră de copil.Dacă,copilului tău nu îi plac pernele galbene cu tema unor mașini,puteți alege dintr-o gamă largă.

Pernele sunt certificate,însemnând că au fost testate de standardele stricte de calitate Europene.Pernele sunt făcute din material fin și sunt pufoase la atingere.

Sunt umplute cu un material special care este pufos chiar și după spălare.Fața de pernă poate fi data jos ușor,are un fermoar și poate fi spălată la 40 de grade în mașina de spălat.Pernele sunt printate prin transfer termic care le permite să rămână ferme.Printajul este permanent,spălabil și pe o parte.Dedesubtul este alb.

Umpleți camera copilului cu abțibilduri,poze,ceas sau alte asemenea lucruri pe care le puteți găsi în oferta noastră.Perna are mărimea de 40 x 40 cm.

DIMENSIUNE: 40x40 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
16 clienți care au
apreciat acest produs