Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne cu diverse motive   /   Crăciun copii pernă 08

MOMENTAN INDISPONIBIL - Crăciun copii pernă 08

Crăciun, de Crăciun vin ... dragoste, de asemenea, atmosfera de Crăciun? Înfășoară săptămâni înainte de Crăciun, casa mea în straie de Crăciun? Apoi, va fi un .. mai mult

Prețul nostru: de la 28 lei
Rating
4.7
20 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
1999-0 20x20 cm pernă 28 lei Vândut în prezent
1999-2 40x40 cm husă și umplutură 56 lei Vândut în prezent

Crăciun copii pernă 08

Crăciun, de Crăciun vin ... dragoste, de asemenea, atmosfera de Crăciun? Înfășoară săptămâni înainte de Crăciun, casa mea în straie de Crăciun? Apoi, va fi un tampon de potrivire mare, care are un frumos motiv de Crăciun. De Crăciun pad-motiv poate fi găsit în dimensiune 20 x 20 cm. În această pernă dimensiune imprimate pe ambele fețe. Filmul este, de asemenea, umplut cu perne. Stratul de acoperire este masina de spălat, tesatura este moale la atingere, netedă și plăcută. Ea are propriul certificat, care a fost supus unei serii de teste, care sunt supuse unor standarde de calitate europene stricte. Chiar și după spălare rămâne perne frumos pufos și moale, acest lucru se datorează o umplere specială.

Dimensiuni: 40 x 40 cm, este, de asemenea, mașină de spălat și 40 de grade. Acoperirea are un fermoar, acesta poate fi ușor îndepărtat. Acoperirea este imprimat pe o parte, partea inferioară este de culoare albă. Imprimarea se realizează prin transfer de căldură, de aceea culoarea pătrunde în structura direct la acoperire și astfel să atingă simt ei. Imprimare este permanentă, se poate întâmpla ca sunt lavabile Seper.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
20 clienți care au
apreciat acest produs