Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi Disney   /   Pat pentru copii – model FROZEN

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii – model FROZEN

Ce prințesă mică nu ar ști desenele animate FROZEN? Dacă chiar și tu ai fin fan al desenelor FROZEN, ea va fi încântată dacă veți obține un pat cu acest .. mai mult

Prețul nostru: 428 lei
Rating
4.7
24 Rating


Pat pentru copii – model FROZEN

Ce prințesă mică nu ar ști desenele animate FROZEN? Dacă chiar și tu ai fin fan al desenelor FROZEN, ea va fi încântată dacă veți obține un pat cu acest motiv pentru micul ei regat. Pat este jos, prin urmare, ușor accesibile pentru copii. Tăblia și laterala patului sunt fabricate din plastic dur foarte durabil. Oțel robust pentru cadru ce vă asigură că patul este suficient de stabil și în condiții de siguranță pentru copii. Patul are licența Disney originală și capacitatea sa de greutate este de 25 kg. O saltea nu este inclusă și trebuie comandată separat. Puteți face acest lucru în panoul din stânga, secțiunea SALTELE. Aici puteți alege din dimensiunile relevante.

AR TREBUI SĂ COMANZI PATUL FROZEN ÎMPREUNĂ CU O SALTEA 140 X 70 CM, MĂRFURILE VOR FI TRIMISE CA UN SINGUR COLET ȘI TAXELE POȘTALE SUNT PLĂTITE DOAR O SINGURĂ DATĂ.

Dimensiuni:

-Înălțime: 66,68 cm

-Lungime: 145,16 cm

-Lățime: 76,83 cm

dimensiune paturi: 140x70 cm
CULORI PATURI: violet, roz
execuție paturi: cu barieră, cu somieră, personalizat
materiale paturi: metal / plastic
ALTE BRANDURI: Delta

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
24 clienți care au
apreciat acest produs