Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi Disney   /   copii pat cu spate - Minnie Mouse în Paris

VÂNZARE INCHEIATĂ - copii pat cu spate - Minnie Mouse în Paris

Frumosul pat pentru copii în formă de canapea este decorat cu un imprimeu Minnie Mouse în Paris. Forma originală a patului alb combinat cu culori moi va .. mai mult

Prețul nostru: de la 941 lei
Rating
4.7
20 Rating

copii pat cu spate - Minnie Mouse în Paris

Frumosul pat pentru copii în formă de canapea este decorat cu un imprimeu Minnie Mouse în Paris. Forma originală a patului alb combinat cu culori moi va încânta orice fetiță.

Patutul este fabricat din laminat de calitate cu o grosime de 16 mm. Toate marginile sunt acoperite cu cauciuc moale și rotunjite pentru a menține copiii în siguranță. Alegeți dacă doriți un pat cu sau fără spațiu de depozitare.

Pe spate și pe capetele patului sunt imprimate imagini, pe care le puteți curăța cu ușurință cu o cârpă umedă. Amprentele sunt protejate de un strat special, care îi prelungește durata de viață și îl protejează de decolorarea culorilor.

Dacă optați pentru varianta de sertar , obțineți un spațiu valoros de depozitare care este ascuns discret sub pat și în același timp la îndemână. Predarea copiilor în regulă va funcționa, dar acest pat vă va face eforturile mai ușoare.

Include :

  • grătar din șipci din lemn de pin, care poate transporta până la 100 kg
  • barieră detașabilă cu lungimea de 100 cm

Acest model de pat special este cunoscut sub numele de pat din spate . Spatele ridicat al pătuțului creează impresia unei canapele. Noaptea patul servește ca un pat clasic, în timpul zilei ca canapea. Prin urmare, acest pat este potrivit pentru perne decorative plasate în jurul perimetrului său interior.

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 162x87x66 cm. Salteaua va fi amplasată la o înălțime de aproximativ 30 cm de podea. Puteți găsi dimensiunile rămase ale patului în desen în galeria foto.

Notă : Salteaua nu face parte din pat. Alegeți o saltea pentru copii de 160x80 cm din categoria saltele pentru copii.

execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, cu somieră, personalizat
materiale paturi: laminat
CULORI PATURI: alb
Fișiere pentru descărcare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
20 clienți care au
apreciat acest produs