Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi căsuță   /   Pat tip casă pentru copii Frank - natural

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat tip casă pentru copii Frank - natural

Pat pentru copii Frank în formă de casă cu opțiune de extindere cu un pat suplimentar extensibil, pe care îl poți ascunde confortabil sub pat în timpul zilei. .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 442 lei
Rating
5
3 Rating

Pat tip casă pentru copii Frank - natural

Pat pentru copii Frank în formă de casă cu opțiune de extindere cu un pat suplimentar extensibil, pe care îl poți ascunde confortabil sub pat în timpul zilei. În loc de pat suplimentar, poți alege și un spațiu de depozitare.

Patul de casă din lemn Frank cu pat suplimentar este perfect pentru o cameră pentru doi copii. Patul superior este protejat de o barieră. Când instalați bariera, alegeți dacă bariera va fi pe stânga sau pe dreapta. Patul inferior este atât de jos până la sol încât poate fi ocolit fără barieră.

Patul casei de 3x diferit. Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Oferim aceste 3 variante:

  • Pat de casă - ideal pentru un copil. Există spațiu liber sub pat pe care îl puteți folosi după cum doriți.

  • Pat de casă cu pat suplimentar - lucrul potrivit pentru o cameră pentru doi copii.

  • Pat de casa cu spatiu de depozitare - potrivit pentru un copil. Este inclus un spațiu de depozitare sub formă de sertar extensibil.

Patul inferior (pat suplimentar) poate fi extins cu ușurință datorită picioarelor din spate prevăzute cu roți. Picioarele din față ale patului suplimentar sunt fără roți, ceea ce împiedică patul suplimentar să se miște singur.

Patul suplimentar extensibil conține o saltea din spumă T25 de fermitate medie. Miezul saltelei este protejat de o husă din Jersey de calitate. Dimensiunile saltelei destinate patului suplimentar diferă în functie de varianta aleasă (80x155x10 cm sau 90x195x10 cm).

Patul pentru copii poate fi demontat complet în piese si tot ce este necesar pentru asamblare este inclus în pachet. Un cadru de pat din lemn și patul suplimentar face parte din pat.

Material :

masiv de pin

Dimensiuni :

Dimensiunile specifice variază în funcție de dimensiunea patului selectată.

Pat casa 160x80 cm

  • patul de sus este potrivit pentru o saltea de 160x80 cm (salteaua NU este inclusă)

  • patul inferior (pat suplimentar) este potrivit pentru o saltea de 155x80 cm cu înălțimea maximă de 10 cm - salteaua pentru patul suplimentar este inclusă

Dimensiuni exterioare totale - lungime: 168,5 cm; lățime: 86,5 cm; înalțime: 156 cm

Pat în formă casa 200x90 cm

  • patul de sus este potrivit pentru o saltea de 200x90 cm (salteaua NU este inclusă)

  • patul inferior (pat suplimentar) este potrivit pentru o saltea de 195x90 cm cu inălțimea maximă de 10 cm - salteaua pentru patul suplimentar este inclusă

Dimensiuni exterioare totale - lungime: 208,5 cm; lățime: 96,5 cm; înălțime: 156 cm

Capacitate de încărcare : 100 kg

Notă : Alegeți o saltea pentru patul superior la dimensiunea corespunzătoare (160x80 cm sau 200x90 cm) din categoria Saltele copii.

execuție paturi: cu barieră, cu casă, cu spațiu de depozitare, cu saltea și somieră, cu saltea, cu somieră, cu pat, fără personalizare
materiale paturi: masiv
CULORI PATURI: natural
limită de greutate: 100 kg

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
5
3 clienți care au
apreciat acest produs