Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mese pentru copii   /   Noptiere pentru copii   /   noapte masă Tomík TO-8

noapte masă Tomík TO-8

Nu numai adulții, dar și copiii au nevoie în spațiul lor de pat și un loc unde se pot pune deoparte ceea ce au nevoie să aibă în vecinătatea lor. Si tocmai .. mai mult

Prețul nostru: de la 452 lei
Disponibilitate 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.7
14 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7656-0 alb transparent 452 lei 1-3 săptămâni Cantitate

noapte masă Tomík TO-8

Nu numai adulții, dar și copiii au nevoie în spațiul lor de pat și un loc unde se pot pune deoparte ceea ce au nevoie să aibă în vecinătatea lor. Si tocmai pentru aceste scopuri nightstand Tommy. Copiii vor iubi!

Nightstand Tomik nu este doar o piesă practică de mobilier, dar, de asemenea, foarte frumos și modern. Este simplu, are un raft. Pe masa de lângă pat, puteți construi o lampă de masă, o carte, un prieten de pluș un pahar cu apă, un ceas cu alarmă și așa mai departe.

De pe raft, copiii pot ascunde comorile lor, secretele și valorilor lor. Mamele de acolo pot fi stocate pe un raft de cărți de basm pe care copiii citesc cu voce tare la culcare. Noptieră arată foarte modern și este potrivit pentru toate interioarele.

Noptieră este fabricat din lemn de pin, care este modern, puternic și durabil. Este posibil de a alege din patru variante de culoare, alb transparent, nuc, pin si arin.

Noptieră poate comanda, de asemenea, mobilier suplimentar din colecția Tommy. Acest lucru vă va oferi o cameră cuprinzătoare aspect. Ajunge la De exemplu, după dulap, dulap, raft, pat, dulap, birou, salon sau pe pături.

dimensiuni:

- Adâncime: 36 cm

- Înălțime: 52 cm

- Lățime: 41 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
14 clienți care au
apreciat acest produs