LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Fotolii și canapele pentru copii   /   Canapele pentru copii   /   Canapeaua pat pentru copii cu masini albastre

Canapeaua pat pentru copii cu masini albastre

Sa ai o canapea pat in dormitorul copilului este foarte practic.Copiii o pot folosi pentru desenat,uitat la desene animate,sa se joace sau pur si simplu pentru .. mai mult

Prețul nostru: 322 lei
Timpul de expediere 4-6 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
21 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4960-0 C21 + 322 lei 4-6 săptămâni Cantitate

Canapeaua pat pentru copii cu masini albastre

Sa ai o canapea pat in dormitorul copilului este foarte practic.Copiii o pot folosi pentru desenat,uitat la desene animate,sa se joace sau pur si simplu pentru a se odihni.

Acest pat canapea poate de asemenea servi ca si loc de dormit.O poti folosi pentru a completa dormitorul copilului,camera de joaca sau coltul de joaca.Este mult mai adecvata pentru dormitorul de baieti si,deoarece este foarte usoara,copiii o pot muta ei insisi.

De asemenea,plierea si deplierea este foarte rapida.Fiind facuta din materiale de inalta calitate,copiii vor putea sa se joace pee a pentru mult timp.

Cel de-al patrulea futon care este additional permite zonei de sezut sa fie mai ridicata sau pentru a extinde zona de dormit.Poate fi atasata folosind fixarea VELCRO.

Intregul pat canapea este stabil multumita spatarului masiv de care copiii se pot sprijini in siguranta.

Setul contine un pat canapea,futon additional,puf si un amortizant. 100% bumbac cu velura rezistenta la pete au fost folosite pentru producerea acestui pat canapea.Este spalabila la masina de spalat.

Dimensiuni:

-inaltimea:59 cm

-adancimea:48 cm

-latimea:98 cm

-zona de dormit: 71,5 x 160 cm

-grosimea spumei:8 cm.

CULORI: albastru

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
21 clienți care au
apreciat acest produs