Reduceri de advent până la 43%

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoare pentru copii din spumă   /   Puzzle cu spumă

MOMENTAN INDISPONIBIL - Puzzle cu spumă

Puzzle-urile din spumă vă vor aduce multă distracție și, atunci când sunt asamblate, vor crea un covor moale. Fiecare dintre piese este împărțită în mai multe .. mai mult

Prețul nostru: 111 lei
Rating
4
0 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31342-0 Puzzle cu spumă 111 lei În 14 zile

Puzzle cu spumă

Puzzle-urile din spumă vă vor aduce multă distracție și, atunci când sunt asamblate, vor crea un covor moale. Fiecare dintre piese este împărțită în mai multe părți mai mici. Copilul poate crea un covor pătrat sau orice altă formă din ele. Există nenumărate posibilități.

Puzzle-ul îl încurajează pe copil să se miște într-un mod distractiv și își dezvoltă abilitatea manuală. Tamponul din spumă lavabilă este potrivit pentru apartament, terasă și grădină. Materialul din spumă izolează perfect de frigul de pe podea sau faianță.

Datorită pieselor mari și materialului sigur, jucăria este potrivită pentru copiii din primul an. Fiecare piesă este zimțată în partea de sus și netedă în partea de jos, astfel încât să puteți spune cu ușurință pe ce parte se află puzzle-urile pe podea.

Setul conține:

  • 12 bucăți mari de spumă împărțite în părți mai mici
  • 40 de părți mai mici - după împărțirea pieselor mari

Puzzle-urile pot fi combinate liber, conectând piese mari sau părți mai mici. Tamponul finisat va fi un decor minunat pentru o cameră pentru copii!

Vârsta: 1+

Dimensiunile unei singure piese: 40 x 30 cm

Dimensiuni pad: 120 x 120 cm sau 160 x 90 cm

Respectă standardele UE de siguranță.

formă: puzzle
culoare: amesteca culoare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs