Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Comode pentru copii   /   Tomik TO-5 Comoda cu sertare si usi

MOMENTAN INDISPONIBIL - Tomik TO-5 Comoda cu sertare si usi

Pe langa faptul ca sunt practice si functionale, comodele cu sertare sunt foarte moderne si destul de elegante. Acestea va permit sadepozitati tot ceea ce aveti .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 604 lei
Rating
4.2
19 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7649-0 alb transparent 1 604 lei Vândut în prezent
7649-2 verde natural 1 604 lei Vândut în prezent
7649-3 anin 1 604 lei Vândut în prezent
7649-4 maro nucă 1 604 lei Vândut în prezent

Tomik TO-5 Comoda cu sertare si usi

Pe langa faptul ca sunt practice si functionale, comodele cu sertare sunt foarte moderne si destul de elegante. Acestea va permit sadepozitati tot ceea ce aveti nevoie, in timp ce adaugati si o tusa moderna gospodariei dvs.

Camerele pentru copii vor fi imbunatatite prin utilizarea comodelor din lemn Tomik, deoarece sunt foarte frumoase, elegante, dar si practice. Produsul este destul de neconventional datorita utilizarii usilor.

Datorita combinatiei inedite de sertare si usi, puteti folosi comoda pentru a depozita foarte multe lucruri. Copii isi pot pune deoparte jucariile, cartile, elementele esentiale pentru scoala, instrumentele de desen, diferitele lor secrete etc. Comoda dispune de trei sertare in partea superioara si rafturi in partea inferioara.

Produsul este realizat din lemn de pin de foarte buna calitate, care aratasi foarte frumos.Produsul este disponibil in patru finisaje de culoare - alb transparent, pin, nuc sau arin. Puteti alege exact ceea ce aveti nevoie.

Aceastacomoda nu este singura piesa de mobilier din colectia Tomik, puteti alege si alte produse pentru a decora dormitorul copiilor. Sunt disponibile un cufar din panza, noptiera, pat, set de rafturi, birou sau garderoba.

Dimensiuni:

- adancimea de 47 cm

- inaltime: 95 cm

- latime: 139 cm

execuție mobilier: din masiv

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.2
19 clienți care au
apreciat acest produs