Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Tapet pentru copii   /   Tapet 3D pentru copii   /   Decoraţiunea murală 3D Dinozauri

MOMENTAN INDISPONIBIL - Decoraţiunea murală 3D Dinozauri

Accesoriul mural cu Dinozauri 3D este potrivit pentru dormitorul fiecărui copil, loc de joacă sau camere de joacă. Este ideal atăt pentru băiețeii, cât şi .. mai mult

Prețul nostru: 321 lei
Rating
4.5
23 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
2379-0 Decoraţiunea murală 3D Dinozauri 321 lei Vândut în prezent

Decoraţiunea murală 3D Dinozauri

Accesoriul mural cu Dinozauri 3D este potrivit pentru dormitorul fiecărui copil, loc de joacă sau camere de joacă. Este ideal atăt pentru băiețeii, cât şi pentru fetiţele cărora le place să cerceteze dinozaurii, și care se bucură să îi observe. Fiecare copil va îndrăgi aceste picturi murale! Ele pot fi de asemenea aplicate peste tapetul deja existent. Aplicarea de picturilor murale 3D nu este dificil de realizat și oricine o poate face chiar și fără o experiență anterioară în aplicarea tapetului. Trebuie doar să urmați sfaturile și instrucțiunile producătorului. Dacă doriți ca marginile să se alinieze perfect, nu faceţi pauze în timpul aplicării panourilor individuale. O dată lipită pe perete, fresca începe să se usuce. Această pictură murală este potrivită pentru orice cameră, chiar şi pentru spatii mai mari. În cazul în care zona în care doriți să aplicați pictura murală este mai mare decât pictură murală, recomandăm poziționarea acesteia în centru. Acest lucru va crea o imagine foarte frumoasă, oferind dormitorului copilului un aspect deosebit!Decoraţiunea murală 3D are culori frumoase vibrante, care arata foarte real. Instrucțiuni pentru aplicarea picturii murale 3D:

• Așezați toate panourile pe podea și verificațile pentru orice denivelări, care trebuie să fie soluţionate înainte de aplicarea produsului

• Organizarea panourilor individuale în ordinea corectă

• Primul panou determină poziția și aspectul general al picturii murale.

• Luaţi-vă timp înainte de aplicare și stabiliţi exact modul în care doriți să fie poziționată pictura murală pentru ca imaginea sa de ansamblu să iasă în evidență în mod corespunzător.

• Așezați prima imagine panou pe podea și aplicaţi lipici pe toată lungimea sa (partea transparentă)

• Aplicați cu atenție în zona selectată pe peretele drept

• Repetați pașii pentru panourile rămase După aplicarea adezivului, fresca se extinde. Este puțin mai mică când se usucă. Din acest motiv, este bine să se suprapună panourile individuale, cu cca. 1.5 mm. Fresca începe să se usuce o dată aplicată pe perete. De îndată ce se usuca, revine la parametrii săi iniţiali, iar marginile se aliniază frumos, rezultând o imagine originală. Dacă ar fi fost lipite unul lângă altul, ar exista decalaje între panouri. Înainte de a lua o pauză este bine să vă asiguraâi că aţi aplicat toate panourile pe perete. Nu vă faceți griji în cazul în care la unele dintre ele se scurge lipici pe imagine. Doar luaţi o bucată de pânză moale și ștergeți cu grijă de lipici. Decoraţiunea murală cu Dinozauri 3D vă va duce înapoi la timpurile preistorice, când se puteau întâlni aceste creaturi uriașe. Se compune din panouri individuale, care sunt foarte ușor de aplicat pe perete. Imaginea de ansamblu cuprinde 12 panouri individuale, fiecare dintre ele cu dimensiunea de 2438 x 3048 cm. Dacă urmați instrucțiunile menționate mai sus, atunci tot procesul va fi o bucurie!

ALTE BRANDURI: Walltastic

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
23 clienți care au
apreciat acest produs