Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Saltele pentru copii   /   Saltea copii JUNIOR - 130x70 cm

Reduceri

VÂNZARE INCHEIATĂ - Saltea copii JUNIOR - 130x70 cm

Salteaua pentru copii JUNIOR (fara hrisca) cu dimensiunile 70x130 cm apartine saltelelor fata-verso care ofera copiilor optiunea de a alege intre o latura mai .. mai mult

Prețul nostru: 277 lei
Prețul original: 299 lei
Rating
4
1 Rating

Saltea copii JUNIOR - 130x70 cm

Salteaua pentru copii JUNIOR (fara hrisca) cu dimensiunile 70x130 cm apartine saltelelor fata-verso care ofera copiilor optiunea de a alege intre o latura mai moale si una mai dura. Partea mai moale este realizată din spumă PUR, iar partea mai rigidă este din plăci din fibră de cocos. Salteaua JUNIOR cu două fețe se potrivește într-un pătuț cu dimensiunile cadrului interioare de 130x70 cm.

Sub husa detașabilă a saltelei pentru copii JUNIOR se ascunde chiar miezul saltelei, care constă din două straturi din materiale diferite. Fiecare dintre materiale are propriile sale proprietăți unice, datorită cărora copiii se pot aștepta la un somn de calitate și sănătos.

Primul strat de saltea - placa din fibra de cocos

Fibrele de nucă de cocos combinate cu un amestec de cauciuc natural și organic formează o placă compactă datorită presării atentă. Fibrele de nucă de cocos sunt elastice, goale în interior, nu fac praf și nu înțeapă.

Avantajul stratului de nucă de cocos este capacitatea sa de a elimina transpirația și umezeala. Cu siguranta vei aprecia rezistenta la bacterii si ciuperci. In acelasi timp, fibra de cocos se caracterizeaza prin proprietati termice perfecte si asigurand o circulatie adecvata a aerului in interiorul acestui strat al saltelei.

Al 2-lea strat de saltea - spumă poliuretanică (PUR)

Spuma poliuretanică de înaltă calitate este partea mai moale a saltelei. Spuma este la fel de rigidă și flexibilă pe toată suprafața. Pe scara de duritate a saltelei, este o fermitate medie T18. Această rigiditate îndeplinește cerințele pentru saltelele pentru copii pentru somnul de zi cu zi.

Depinde de copii ce parte a saltelei preferă să folosească. Pentru a păstra salteaua cât mai mult timp, nu uitați să cumpărați un protector de saltea.

Avantajele saltelei :

 • drenaj excelent al transpirației și umidității

 • rezistență la ciuperci și acarieni

 • flexibilitate și aerisire

 • componentele folosite pentru producerea saltelei pentru copii indeplinesc cerintele igienice pentru produsele pentru copii

 • învelișul hipoalergenic poate fi spălat la mașină

Parametrii saltelei :

 • Latime x lungime - 70x130 cm - salteaua este potrivita pentru paturi cu dimensiunea cadrului de pat interior de 70x130 cm.

 • Înălțime aproximativ - 10 cm.

 • Duritate - dur mediu T18 - asigură copilului un sprijin adecvat al coloanei vertebrale.

 • Capacitatea saltelei - 40 kg.

Compoziția husei saltelei :

 • strat superior - 100% PES

 • stratul mijlociu - fibră goală PES

 • strat inferior - microfibră

 • se spala la 40°C

Avertisment : Saltele cu două fețe cu duritate dublă. Nucă de cocos pe o parte, spumă poliuretanică pe cealaltă. O parte este nucă de cocos, cealaltă este spumă poliuretanică. Pur și simplu „SEMICOCOS”.

Spuma PUR T18

Spuma T18 îndeplinește cerințele standard pentru spuma poliuretanică (denumită în continuare PUR) utilizată în saltelele pentru copii mai mici - o puteți găsi mai ales în saltelele cu lungimea de până la 140 cm. Salteaua care contine aceasta saltea in miez este de fermitate medie - 3 pe o scara de la 1-5. Saltelele Ourbaby au spumă PUR cu marcaj T18 și rezistență la compresie de 4,2 kPa. Denumirea T18 înseamnă o densitate de 18 kg/m³ . Uneori, spuma PUR este cunoscută în mediul ceh drept „molitan”.

Placa din fibra de cocos

Placa naturală din fibre de nucă de cocos este realizată din fibre de nucă de cocos. Fibrele de nucă de cocos combinate cu un amestec de cauciuc natural și organic formează o placă compactă datorită presării atentă. Fibrele de nucă de cocos sunt elastice, goale în interior, nu fac praf și nu înțeapă. Placa este modificată pe ambele părți printr-un proces chimic numit vulcanizare , care îi conferă o mai mare flexibilitate și elimină uzura fibrelor de cocos.

Avantajul stratului de nucă de cocos din saltea este capacitatea sa de a elimina transpirația și umezeala. Cu siguranta vei aprecia rezistenta la bacterii si ciuperci. In acelasi timp, fibra de cocos se caracterizeaza prin proprietati termice perfecte si asigurand o circulatie adecvata a aerului in interiorul acestui strat al saltelei.

Greutatea plăcii este de 1000 g/m², grosimea acesteia este de aproximativ 0,8 cm.

Saltea JUNIOR

Seria JUNIOR - acestea sunt saltele cu două fețe cu duritate dublă. Nucă de cocos pe o parte, spumă poliuretanică pe cealaltă. Pur și simplu „POLOKOKOS”. Cea mai populară gamă de saltele Ourbaby.

JUNIOR - Saltea PUR FOAM

Compoziția saltelei: (1) Miez de saltea din spumă PUR (2) Placă din fibră de cocos (3) Husă antialergică

Dimensiune saltea: 130x70 cm
Tipul de saltea: antibacteriană, saltea spumă
limită de greutate: 40 kg
Grosime saltea pentru pat: 10 cm
rigiditate saltea: 3 - medie
ALTE BRANDURI: Ourbaby®

Fotografii de la clienți

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
1 clienți care au
apreciat acest produs