LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   raft Lotti

raft Lotti

În sala de kid's este nevoie de spaţiu de stocare, copiii au o mulţime de jucării şi alte lucruri pe care doresc să economisi undeva. De asemenea, căutaţi peste .. mai mult

Prețul nostru: 172 lei
Prețul original: 226 lei
Timpul de expediere 6-8 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.4
24 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14371-0 raft Lotti 226 lei 172 lei 6-8 săptămâni Cantitate

raft Lotti

În sala de kid's este nevoie de spaţiu de stocare, copiii au o mulţime de jucării şi alte lucruri pe care doresc să economisi undeva. De asemenea, căutaţi peste unde? Toate spaţiile de depozitare sunt toate umplute la capacitate. Dar a lua un nou raft!

Vă recomandăm un raft frumos Lotti, care este moderna, foarte drăguţă şi realizate din materiale de calitate. Aceasta este o parte importantă din camera copilului şi este perfect nu doar pentru fete dar pentru baieti.

Poate salvezi tot ce ai nevoie. Raft Lotti este potrivit pentru toţi copiii, nu doar pentru copii, unde mamele pot salva toate nevoile pentru copii si copii, care poate salva cărţi, DVD-uri, CD-uri şi mai multe şi mai puţin lucrurile pe care trebuie să fie în camera copilului tău.

Raft Lotti, de asemenea, a věšáčkem, la care este posibil să stea o îmbrăcăminte mici, rucsac şi alte lucruri diferite. Este potrivit pentru toate camerele, pentru copiii mai mici şi mai mari, de asemenea, pentru adolescenti.

Puteţi cumpăra câteva rafturi şi de a construi aceste frumoase şi funcţionale de decorare. Pe lângă rafturile de o colecţie, puteţi lua piese suplimentare de mobilier Lotti şi crea un spaţiu modern şi coerent.

Raft Lotti are o margine de foioase, care este terminat off cu un věšáčkem. Raftul este facut din laminat de calitate, care rezistă la daune şi umiditate. Fibra de sticla este, de asemenea, usor de intretinut. Marginile sunt din lemn de stejar.

Dimensiuni:

-inaltime: 16 inch

-adancime: 10 inch

-Latime: 64 inch

CULORI: alb
culoare mobilier: Alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
24 clienți care au
apreciat acest produs