Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   Raft Lotti

Raft Lotti

În camera copiilor există un spațiu de depozitare, copiii au o mulțime de jucării și alte lucruri pe care vor să le depoziteze undeva. Te intrebi si tu unde? .. mai mult

Prețul nostru: 256 lei
Timpul de expediere 6-8 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.4
24 Rating

Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14371-0 Raft Lotti 256 lei 6-8 săptămâni Cantitate

Raft Lotti

În camera copiilor există un spațiu de depozitare, copiii au o mulțime de jucării și alte lucruri pe care vor să le depoziteze undeva. Te intrebi si tu unde? Toate spațiile de depozitare sunt înghesuite până la explozie. Tot ce trebuie să faci este să cumperi un raft nou!

Va recomandam frumoasa polita Lotti, care este moderna, foarte draguta si realizata din material de calitate. Este o parte importantă a camerei unui copil și datorită acesteia este grozav nu numai pentru fete, ci și pentru băieți.

Puteți stoca pe el tot ce aveți nevoie. Raftul Lotti este potrivit pentru toti copiii, nu doar pentru bebelusi, unde mamele pot depozita toate cele necesare bebelusului si copiilor mai mari, care pot depozita carti, DVD-uri, CD-uri, personaje si alte lucruri care trebuie sa fie in cresa.

Raftul Lotti are si un cuier pe care poti agata haine mici, un rucsac si alte lucruri diverse. Raftul este potrivit pentru toate camerele, pentru copii mai mici si mai mari, si pentru adolescenti.

Puteți cumpăra mai multe rafturi și asambla din ele un decor frumos și în același timp funcțional. Pe langa rafturi, poti cumpara si alte piese de mobilier din colectia Lotti si sa creezi un spatiu modern si complet.

Raftul Lotti are o margine de stejar, care este finisata cu un cuier. Raftul este fabricat din laminat de înaltă calitate, care rezistă la deteriorare și umiditate. Laminatul este, de asemenea, ușor de păstrat curat. Marginile sunt din lemn de stejar.

dimensiuni:

- inaltime: 16 centimetri

- adâncime: 10 centimetri

- latime: 64 centimetri

CULORI: alb
culoare mobilier: Alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
24 clienți care au
apreciat acest produs