Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   agățat dulap semnal sonor stejar

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - agățat dulap semnal sonor stejar

Mobilierul de astăzi mulți oameni asigură nu numai pe funcționalitatea și caracterul practic, dar, de asemenea, cu privire la proiectarea, aspectul general si .. mai mult

Prețul nostru: de la 755 lei
Prețul original: de la 848 lei
Rating
4.5
21 Rating


agățat dulap semnal sonor stejar

Mobilierul de astăzi mulți oameni asigură nu numai pe funcționalitatea și caracterul practic, dar, de asemenea, cu privire la proiectarea, aspectul general si originalitate. Astăzi, mobilierul nu este numai funcțional, ci și caracteristici decorative care vor fi apreciate de mulți oameni. Și aceasta este Bip mobila.

Acesta combină funcționalitatea și caracterul practic. În același timp, însă elemente tinere și tendințele actuale moderne, original și inspirat. Este mobilierul pe care le puteți introduce apartamentul sau casa achiziționează toate.

Prin urmare, există disponibilă numai pentru copii și tineri, dar este, de asemenea, potrivit pentru adulți care se bucură de caracteristici și tendințe moderne. Prin urmare, scopul său se poate efectua numai în camera de copii, dar în dormitor sau living, de asemenea.

dulap de perete este singura bucată de colecții de mobilier Semnal sonor, pentru a primi mai multe piese și a obține o privire cuprinzătoare și unificată pentru casa ta. Cabinetul economisește spațiu, oferind spațiu de depozitare. arată foarte frumos în seturi de două sau trei bucăți. Acesta poate fi agățată pe perete, acesta dispune de un sistem puternic și ferm de suspensie.

aspect versatil si modern va completa orice interior. Ea îl ajută în ea precum și de construcție, care a forme rotunjite. Culorile sunt subtile si accesorii sunt pentru schimbarea decorate în culori vii, îndrăznețe și originale, care subliniază impresia de ansamblu.

Un număr mare de culori va ajuta chiar mai mult și mai bine de mobilier ton la un interior specific. Mobilierul este inspirat de tendințele și tehnologiile actuale, astfel, plasează mobilierul poate fi găsit atât în ​​sala de adolescente, iar camerele în stilul Glamour sau într-un mediu modern.

Constructia de mobilier este realizat din placaj si este disponibil in grafic culorile (gri închis). Partea frontală a corpurilor de perete sunt realizate din carton MDF si vopsite in culorile gri-cenusie (POP) din furnir natural de stejar (stejar) sau gri inchis (GRAF). Mobilierul este făcut șapte săptămâni.

Dimensiuni: V30 S98 cm x cm x H46 cm

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
21 clienți care au
apreciat acest produs