agățat dulap semnal sonor stejar

Mobilierul de astăzi mulți oameni asigură nu numai pe funcționalitatea și caracterul practic, dar, de asemenea, cu privire la proiectarea, aspectul general si .. mai mult

Pretul nostru: de la 700 lei
Původní cena: de la 786 lei
disponibil la comandă
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
2300-0 albastru 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-2 verde 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-3 portocaliu 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-4 roz 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-5 negru 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-6 alb 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-7 galben 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-8 cobalt 786 lei 700 lei la comandă nu
2300-9 verde mentă 786 lei 700 lei la comandă nu

agățat dulap semnal sonor stejar

Mobilierul de astăzi mulți oameni asigură nu numai pe funcționalitatea și caracterul practic, dar, de asemenea, cu privire la proiectarea, aspectul general si originalitate. Astăzi, mobilierul nu este numai funcțional, ci și caracteristici decorative care vor fi apreciate de mulți oameni. Și aceasta este Bip mobila.

Acesta combină funcționalitatea și caracterul practic. În același timp, însă elemente tinere și tendințele actuale moderne, original și inspirat. Este mobilierul pe care le puteți introduce apartamentul sau casa achiziționează toate.

Prin urmare, există disponibilă numai pentru copii și tineri, dar este, de asemenea, potrivit pentru adulți care se bucură de caracteristici și tendințe moderne. Prin urmare, scopul său se poate efectua numai în camera de copii, dar în dormitor sau living, de asemenea.

dulap de perete este singura bucată de colecții de mobilier Semnal sonor, pentru a primi mai multe piese și a obține o privire cuprinzătoare și unificată pentru casa ta. Cabinetul economisește spațiu, oferind spațiu de depozitare. arată foarte frumos în seturi de două sau trei bucăți. Acesta poate fi agățată pe perete, acesta dispune de un sistem puternic și ferm de suspensie.

aspect versatil si modern va completa orice interior. Ea îl ajută în ea precum și de construcție, care a forme rotunjite. Culorile sunt subtile si accesorii sunt pentru schimbarea decorate în culori vii, îndrăznețe și originale, care subliniază impresia de ansamblu.

Un număr mare de culori va ajuta chiar mai mult și mai bine de mobilier ton la un interior specific. Mobilierul este inspirat de tendințele și tehnologiile actuale, astfel, plasează mobilierul poate fi găsit atât în ​​sala de adolescente, iar camerele în stilul Glamour sau într-un mediu modern.

Constructia de mobilier este realizat din placaj si este disponibil in grafic culorile (gri închis). Partea frontală a corpurilor de perete sunt realizate din carton MDF si vopsite in culorile gri-cenusie (POP) din furnir natural de stejar (stejar) sau gri inchis (GRAF). Mobilierul este făcut șapte săptămâni.

Dimensiuni: V30 S98 cm x cm x H46 cm

Livrare garantată de Crăciun. Dacă produsul nu este în stoc, vă garantăm livrarea lui de Crăciun, în cazul în care îl comandați pe 1 decembrie sau mai devreme de această dată.

více značky: Timoore

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs