Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Abțibilduri de perete cu motivul unor copaci în safari

MOMENTAN INDISPONIBIL - Abțibilduri de perete cu motivul unor copaci în safari

Vă întrebați cum să revigorați camera copilului? Pentru a îi oferi o atmosferă frumoasă care va domina absolut camera copilului,fixați-vă atenția pe un .. mai mult

Prețul nostru: de la 175 lei
Rating
4.4
18 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4556-0 1 m² cu motive pentru copii
175 lei
Vândut în prezent
4556-2 1,5 m² cu motive pentru copii
257 lei
Vândut în prezent
4556-3 2,4 m² cu motive pentru copii
324 lei
Vândut în prezent

Abțibilduri de perete cu motivul unor copaci în safari

Vă întrebați cum să revigorați camera copilului?

Pentru a îi oferi o atmosferă frumoasă care va domina absolut camera copilului,fixați-vă atenția pe un abțibild de perete cu motivul unor copaci dintr-un safari.Tema este enormă și abțibilduri frumoase vor face camera copilului specială.

Caracteristicile acestor abțibilduri sunt că au culori frumoase,vibranmte,vii și vesele care oferă camerei copilului un aspect unic.Se potrivesc în orice cameră de copii,atât băieți,cât și fetițe.

Sunt printate cu vopseluri care nu sunt dăunătoare sănătății,sunt pritenoase cu mediul înconjurător și nu emit un miros neplăcut.Nu ttrebuie fixate pe perete,vă puteți folosi imaginația,îi cereți ajutor micuțului și lucrați împreună pentru a vă da seama unde sa puneți aceste abțibilduri frumoase.Trebuie așezate pe suprafețe care sunt uscate și fine,cum ar fi ușa de la dulap,pe sticlă,pe oglinzi sau alte zone.

Sunt făcute din material adeziv care minimizează reflecția luminii și rezistă la lumina solară.Sunt usor de curățat,doar ștergeți-le cu un prosop de hârtie.Dimensiunile sunt de 260 cm-lățime și 210 cm înălțime.Mai multe informații în legătură cu mărimile abțibildurilor sunt disponibile într-un document atașat mai jos.

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
18 clienți care au
apreciat acest produs