Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru fereastră   /   Abțibilduri de geam-soare,lună,stele

Abțibilduri de geam-soare,lună,stele

Camera unui copil ar trebui să fie frumos colorată și decorată cu abțibilduri cu care copilul se simte confortabil. Luați-i copilului aceste frumoase .. mai mult

Prețul nostru: de la 60 lei
Prețul original: de la 73 lei
Disponibilitate 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.2
19 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
880-0 0,3 m² 73 lei 60 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Abțibilduri de geam-soare,lună,stele

Camera unui copil ar trebui să fie frumos colorată și decorată cu abțibilduri cu care copilul se simte confortabil.

Luați-i copilului aceste frumoase abțibilduri cu motivele unei luni,ale unui soare sau ale unor stele.Fiecare cameră de copil va deveni deodată mai luminoasă.Decorațiuni vesele și hazlii se potrivesc atât in camerele fetițelor,cât și in cele ale baieților.Camera unui copil este veselă și colorată,iar fiecare copil va fi incântat de aceste abțibilduri de geam.Acestea sunt printate pe folie semi mată adezivă.

Tehnologia care este folosită pentru printarea etichetelor pentru cutii,adaugă o gama variată și frumoasă de culori si decorațiuni.Rezistă la lumina solară.

Dimensiuni   82 x 38 cm.

Pachetul include:15 piese sub forma unor stele cu diametrul de la 3,5 cm la 8 cm.Raze de soare cu mărimea de 41 x 34 cm și 2 piese sub forma unor nori  cu mărimea de 19 x 14 cm. și alte piese cu dimensiunile de 30 x 14 cm.

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.2
19 clienți care au
apreciat acest produs