Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu bariera de protectie - stejar

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii cu bariera de protectie - stejar

Acest pat este de fapt din pin si are bariere de protectie cu finisaj din stejar si-a gasit repede admiratori. Cei care isi dorecs cu adevarat un pat unic .. mai mult

Prețul nostru: de la 621 lei
Rating
4.5
23 Rating


Pat pentru copii cu bariera de protectie - stejar

Acest pat este de fapt din pin si are bariere de protectie cu finisaj din stejar si-a gasit repede admiratori. Cei care isi dorecs cu adevarat un pat unic pentru copii lor vor aprecia acest pat cu un finisaj fara concurenta.

Incluse in set sunt o sina de spate, bariere de protectie si baza patului. Marginile nu sunt ascutite si acest aspect prezinta un mare avantaj. Totul este perfect rotunjit. Patul are si o garantie de 2 ani.

Datorita finisajului cu lac in 3 straturi. patul este destul de rezistent la stricaciuni. Suplimentar, lacul nu contine substante aromatice si niciun agent cancerigen sau toxic. Patul vine demontat, dar pachetul contine toate instructiunile necesare pentru asamblare.

Acest pat este de buna calitate fiind sigur, stabil si durabil. Fie ca il montati pe stanga sau pe dreapta, decizia va apartine. Greutatea suportata este de pana la 100 kg. O saltea pentru el poate fi achizitonata de la sectiunea SALTELE, unde gasiti marimea potrivita.

CULORI PATURI: stejar, alte culori la comandă
execuție paturi: cu barieră
materiale paturi: masiv
ALTE BRANDURI: Ourbaby

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
23 clienți care au
apreciat acest produs