Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat exclusiv pentru copii cu detalii și nuanțe de gri

MOMENTAN INDISPONIBIL - Pat exclusiv pentru copii cu detalii și nuanțe de gri

  Copiii au nevoie de pat de înaltă calitate, robust, modern, pe care pot dormi confortabil. Un pat de calitate vă asigură că copiii dorm bine, câștigă .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 328 lei
Rating
4.6
24 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:

Pat exclusiv pentru copii cu detalii și nuanțe de gri

 

Copiii au nevoie de pat de înaltă calitate, robust, modern, pe care pot dormi confortabil. Un pat de calitate vă asigură că copiii dorm bine, câștigă energie pentru a doua zi și au coloana vertebrală susținută de cadru pat.

Patul pentru copii exclusiv în culoarea gri este exact ceea ce copiii dumneavoastră au nevoie. Este de înaltă calitate, robust, durabil, și datorită aspectului său versatil se va potrivi perfect în toate dormitoarele copiilor și designul interior.

Frumoasa culoare gri poate lumina și încuraja fiecare interior, patul este perfect pentru toți copiii, pentru băieți și pentru fete. Acesta este fabricat din materiale care sunt de bună calitate. Întregul pat este fabricat din lemn de pin.

Pat pentru copii are o șină de pat, care este versatilă și poate fi montată pe dreapta sau pe partea stângă. Protejează copii în timpul somnului de noapte de la căderea din pat, astfel încât adulții pot fi calmi că copiii sunt în siguranță.

Marginile patului sunt rotunde și, astfel, foarte sigure pentru toți copiii. Reduceți riscul de rănire la minimum. Lemnul și Lacul, din care se face patul sunt inofensive pentru sănătate.

În pachet veți găsi un pat, bază de pat cu grătare și un sertar pe roți care servește ca un spațiu de stocare mare. Patul suportă o greutate până la 80 kg. Patul este dotat cu saltea gratuită! Este poliuretanică și este de 8 cm înălțime.

-Dimensiune: 166 x 87 x 77 cm, 196 x 87 x 77 cm și 206 x 97 x 77 cm

 

CULORI PATURI: gri
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare
materiale paturi: masiv

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
24 clienți care au
apreciat acest produs