Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat cu barieră de protectie - Ocean

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat cu barieră de protectie - Ocean

Oceanul  și lumea subacvatică este un loc fascinant, care atrage nu numai băieții, ci și fetele. Sa  mergi la culcare, intr-un pat  cu un motiv de ocean  si .. mai mult

Prețul nostru: de la 706 lei
Rating
4.5
18 Rating


Pat cu barieră de protectie - Ocean

Oceanul  și lumea subacvatică este un loc fascinant, care atrage nu numai băieții, ci și fetele. Sa  mergi la culcare, intr-un pat  cu un motiv de ocean  si  aventură subacvatică, va fi mult mai usor! Pentru a imprima imafinile de pe pat sunt folosite vopsele speciale ecologice, care  sunt prietenoase cu mediul ambiant,  patul are un  profil laminat care protejează culoarea fata de  decolorari și deteriorari. Patul pentru copii are, de asemenea, o barieră  de protectie care poate fi îndepărtată. Patul  pentru copii  poate creste  odata cu copilul tau. In timpul zilei, reprezinta un loc bun pentru joaca, iar  noapte  bariera va proteja copilul sa nu cada din pat.

Pat pentru copii are o capacitate de 150 de kilograme. Acesta permite părinților sa se culce alaturi de copil  fără frică. Nu trebuie să fiti îngrijorati, ca patul copilului  se va deteriora  sau distruge complet. Prelucrarea de calitate și utilizarea  materialelor de înaltă calitate,  fac ca patul copilului sa fie durabil, robust, deci un  loc sigur pentru  somnul copilul dumneavoastră. Somiera patului este fabricata din placi  de 2 cm grosime. Patul nu contine  saltea,  pe care o puteti achizitiona separat. Puteti selecta o saltea din  categoria speciala destinata pentru  saltele.

CULORI PATURI: albastru, alte culori la comandă
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
18 clienți care au
apreciat acest produs