Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat copii – Exclusiv din arin cu detalii

Pat copii – Exclusiv din arin cu detalii

  Pat este o necesitate pentru toată lumea, fie pentru copii mici, bebeluși, copii mai mari sau adolescenți și adulți. Patul de calitate este important .. mai mult

Prețul nostru: de la 863 lei
Disponibilitate 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.4
18 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14420-0 160x80 cm 863 lei 2-4 săptămâni Cantitate
14420-2 190x80 cm 908 lei 2-4 săptămâni Cantitate
14420-3 200x90 cm 1 001 lei 2-4 săptămâni Cantitate

Pat copii – Exclusiv din arin cu detalii

 

Pat este o necesitate pentru toată lumea, fie pentru copii mici, bebeluși, copii mai mari sau adolescenți și adulți. Patul de calitate este important pentru somnul propriu, dezvoltarea corectă și sănătate generală. Pentru copii vă oferim un pat frumos Exclusive.

Este un pat de copii plăcut și modern, care se va potrivi în fiecare cameră de copii. Datorită culorii fine de arin, combinată cu detalii plăcute, patul alb este potrivit pentru toate interioarele, atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Patul pentru copii Exclusive este unul modern, fabricat din materiale de calitate, în special din lemn de pin de calitate. Patul este durabil și adecvat pentru toate interioarele și are, de asemenea, o durată lungă de viață.

Pat pentru copii Exclusive are o șină de pat, care este universală, acesta poate fi montată pe ambele fețe ale patului. Aceasta oferă copiilor o siguranță în timpul somnului, protejează de la căderea din pat.

Pat pentru copii Exclusive este foarte sigur pentru copii, marginile sunt rotunjite, minimizând astfel orice leziuni posibile. Lemnul și vopseaua sunt sigure pentru copii. Capacitatea de încărcare a patului este de 80 kilograme.

Pachetul dispune de un pat, bază de pat cu grătare, spațiu de depozitare pe roți, în cazul în care puteți stoca tot ce ai nevoie, ar fi așternut, haine de iarnă și așa mai departe. Acest copil vine cu saltele poliuretanice pentru gratuit!

Dimensiuni:

166 x 87 x 77 cm, 196 x 87 x 77 cm și 206 x 97 x 77 cm

Înălțimea saltelei: 8 cm

 

CULORI PATURI: anin

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
18 clienți care au
apreciat acest produs