Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - excavator - alb

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - excavator - alb

Copii au nevoie de un loc în care să se odihnească, să se relaxeze și să își reîncarce energia pentru ziua următoare. Vorbim despre un pat, care ar trebui să .. mai mult

Prețul nostru: de la 795 lei
Rating
4.7
27 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6507-0 140x70 cm pat fără spațiu de depozitare
795 lei
Vândut în prezent
6507-2 140x70 cm pat + spațiu de depozitare
1 080 lei
Vândut în prezent
6507-3 160x70 cm pat fără spațiu de depozitare
943 lei
Vândut în prezent
6507-4 160x70 cm pat + spațiu de depozitare
1 242 lei
Vândut în prezent
6507-5 160x80 cm pat fără spațiu de depozitare
921 lei
Vândut în prezent
6507-6 160x80 cm pat + spațiu de depozitare
1 228 lei
Vândut în prezent
6507-7 180x80 cm pat fără spațiu de depozitare
1 063 lei
Vândut în prezent
6507-8 180x80 cm pat + spațiu de depozitare
1 324 lei
Vândut în prezent

Pat pentru copii cu barieră Ourbaby - excavator - alb

Copii au nevoie de un loc în care să se odihnească, să se relaxeze și să își reîncarce energia pentru ziua următoare. Vorbim despre un pat, care ar trebui să fie de înaltă calitate, rezistent, durabil și, de asemenea, frumos colorat pentru a mulțumi toate privirile copiilor.

Vă recomandăm acest pat minunat pentru copii Ourbaby cu barieră - excavator - alb. Este foarte frumos, funcțional, confortabil și ușor de asamblat. Datorită motivului frumos al excavatorului, băiețeii îl vor adora în special.

Patul pentru copii va deservi astfel în toate interioarele și camerele pentru copii. Datorită motivului frumos al excavatorului, poate, de asemenea, să înveselească interiorul unui copil și să îl facă perfect. Nu numai copii, ci și adulții îl vor adora.

Patul pentru copii este fabricat din carton laminat, care este de înaltă calitate. Lama patului este realizată din lemn de pin (4 x 2 centimetri) și datorită acestui fapt capacitatea de încărcare a patului pentru copii este de până la 120 de kilograme. Părinții se pot așeza pe pat fără nici-o grijă.

Patul pentru copii are, de asemenea, margini de cauciuc. Acesta este plasat în jurul perimetrului ambelor tetiere și protejează astfel patul pentru copii de deteriorări și de o eventuală uzură. Marginea din cauciuc prelungește durata de viață a patului. Marginile se lipesc fără a fi nevoie de lipici.

Patul are un motiv colorat, care este tratat cu un laminat special de protecție. Acest lucru face ca decorațiunea să fie ușor de întreținut, astfel încât culorile să nu se estompeze și să reziste la abraziune și deteriorare.

Patul pentru copii are, de asemenea, o barieră care poate fi pusă pe partea dreaptă sau pe partea stângă. În timpul zilei, patul devine un loc de joacă pentru copii. Noaptea, trebuie doar să puneți bariera la loc și îi protejează pe copii să nu cadă din pat.

Patul pentru copii Ourbaby - excavator - alb este modern, frumos, respectă standardele europene și are propriile certificate de siguranță. În pachet veți găsi patul, bariera și grilajul.

Patul pentru copii cu barieră nu este prevăzut cu saltea, aceasta trebuie achiziționată separat în coloana din stânga, în categoria SALTELE. Aici puteți alege dimensiunea și materialul potrivit.

- lungime barieră: 100 centimetri

Dimensiuni: - 140x70 cm

- 160x70 cm

- 160x80 cm

- 180x80 cm

Fotografiile au doar scop ilustrativ. În prezent, sunt în curs de desfășurare modificări minore de proiectare din partea furnizorului.

CULORI PATURI: alb
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: solid / laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
27 clienți care au
apreciat acest produs