Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mese pentru copii   /   Noptiere pentru copii   /   noapte masă L12

noapte masă L12

De asemenea, copiii din camera copilului trebuie să aibă o noptieră, unde se pot amânați tot ce ai nevoie pentru a avea pat. Un copii ia frumos, colorat și .. mai mult

Prețul nostru: de la 129 lei
Disponibilitate 1-3 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.1
21 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6775-0 verde 129 lei 1-3 săptămâni Cantitate
6775-2 mov 127 lei 1-3 săptămâni Cantitate

noapte masă L12

De asemenea, copiii din camera copilului trebuie să aibă o noptieră, unde se pot amânați tot ce ai nevoie pentru a avea pat. Un copii ia frumos, colorat și modern noptieră este, prin urmare, importantă. După atingerea ce?

Recomandăm noptiera L12, care nu este numai practic, dar, de asemenea, moderne, frumoase, pline de culoare și funcțional. Este o piesă versatilă care se potrivește într-adevăr în camere tuturor copiilor, pentru băieți și pentru fete.

Copiii astfel încât acestea să poată construi în condiții de siguranță o lampă și a pus pe el o carte de basme, un ceas cu alarmă, o jucărie preferată, o sticlă de apă, și altele asemenea. Această piesă poate beneficia nu numai copiii, ci și adolescenți.

El poate revigora frumos fiecare copil si camera de student, el adaugă la frumusetea. Copiii pot alege din două culori. Culoarea lemnului este un decor de cenușă. Este o astfel de piesă frumoasă pe care toată lumea va iubi.

Mobilierul este procesat foarte bine, de înaltă calitate și un material durabil LTD, care este ușor de întreținut. Piese individuale au forme rotunjite, astfel nightstand în condiții de siguranță pentru copii, eliminarea leziuni.

Noptiere pot fi combinate cu alte piese de mobilier din colecția Lori. Puteți cumpăra un pat, rafturi, masă de toaletă și așa mai departe. Un interior complet și frumos.

dimensiuni:

- Inaltime: 51 cm

- lățime: 45 cm

- adancime: 35 cm

- Greutate: aprox 11 kg

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.1
21 clienți care au
apreciat acest produs